Τα άγρια χτυπήματα του Γεωργιανού στον 18χρονο μαθητή: Φωτογραφία – ντοκουμέντο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


  • Στα επείγοντα περιστατικά του νοσοκομείου «Γεννηματάς» εξετάζεται από γιατρούς ο 18χρονος Νιγηριανός, ο οποίος μαζί με τον διευθυντή του 41ου Γυμνασίου Αθηνών, στην Κυψέλη, έπεσαν θύματα επίθεσης από τον 19χρονο Γεωργιανό.

Οι δυο τραυματίες, αμέσως μετά το περιστατικό στο Γυμνάσιο της Κυψέλης, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες αλλά και για να τους εξετάσουν λεπτομερώς για την διασφάλιση της υγείας τους.
Στις φωτογραφίες που παρουσιάζει αποκλειστικά το newsit.gr φαίνεται το τραύμα που του προκάλεσε ο 19χρονος δράστης με το σφυρί που κρατούσε στα χέρια του, ενώ η μπλούζα του αγοριού έχει γεμίσει με αίματα, από τα βίαια χτυπήματα που δέχθηκε.

Σε σταθερή κατάσταση βρίσκεται και ο διευθυντής στο νοσοκομείο Γεννηματάς που υπέστη τραύμα στην κοιλιακή χώρα, στο οποίο έγινε συρραφή. Ο διευθυντής του 41ου Γυμνασίου Αθηνών τραυματίστηκε όταν στην προσπάθειά του να χωρίσει τους δύο νεαρούς, ο 19χρονος δράστης τον μαχαίρωσε.

Το αιματηρό περιστατικό συνέβη στις 8.30 το πρωί στο γυμνάσιο της Κυψέλης, με τον 19χρονο δράστη να μπαίνει στο σχολείο και αρχικά να επιτίθεται στον μαθητή από τη Νιγηρία με σφυρί και στη συνέχεια, να μαχαιρώνει τον διευθυντή του σχολείου που προσπάθησε να τους χωρίσει…

Τυχεροί μέσα στην ατυχία τους, οι δύο τραυματίες δεν έχουν κίνδυνο για τη ζωή τους, σύμφωνα με τους γιατρούς…