Άφαντος παραμένει για 4η μέρα ο Ανδρέας Μικρούτσικος: Δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή, τον αναζητούν οι τηλεθεατές

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» στον Alpha, η Κατερίνα Καινούργιου επανήλθε σήμερα, στις 26 Μαρτίου, ζωντανά, με τους κοινούς της συνεργάτες στο πλευρό της.

Ωστόσο, δεν ήταν παρόντες όλοι, καθώς για μια ακόμη φορά απουσίαζε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο παρουσιαστής είχε απουσιάσει από την εκπομπή στις 21, 22 και 26 Μαρτίου, καθώς και από την μαγνητοσκοπημένη εκπομπή της 25ης Μαρτίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 15 Μαρτίου είχε προκύψει έντονη διαμάχη με τον Γιάννη Πουλόπουλο, κατά την οποία ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε διατυπώσει αρκετά επικριτικά σχόλια.

«Τα έχεις πει, θες να τα ξαναπείς παρουσία του Θανάση; Ο Θανάσης κι εγώ, πριν βγει τώρα, ήμασταν πίσω αγκαλιασμένοι και τα λέγαμε όλα. Αν θες κάποια δήλωση, εδώ είναι μπορείς να του πάρεις μια δήλωση. Τα έχω πει με τον Θανάση και δεν θα σου δώσω το δικαίωμα να ξανακάνεις το ίδιο. Να ο Θανάσης! Δεν θα το κάνεις μπροστά σε εμένα. Εγώ όλα αυτά με το Θανάση όχι απλά τα λύσαμε αλλά είμαστε σφιχταγκαλιασμένοι. Αν θες, εγώ θα απουσιάσω γιατί δεν θα σου νομιμοποιήσω αυτό που λες δημοσιογραφία και είναι θράσος. Κατάλαβες; Εγώ θα αποχωρήσω για να ένα λόγο για να του νομιμοποιήσω το θράσος».

Στις 19 Μάρτη εκνευρίστηκε και με τον Γρηγόρη Γκουντάρα λέγοντας: «Άφησέ με. Γίνεται να πω τη γνώμη μου; Ερώτηση. Πες μου όχι και θα το σεβαστώ. Πάω να πω μία κουβέντα κι ακούω γνώμη. Μπορείς να μου πεις τι θέλω να πω τώρα; Μα γίνεται; Ρε παιδιά, μάθετε τον διάλογο. Λοιπόν για να πω γιατί κακώς το άρχισα. Κακώς το άρχισα και το τελειώνω»!

Παρά την παρουσία του στην εκπομπή στις 20 Μαρτίου, ουσιαστικά εξαφανίζεται τις επόμενες ημέρες, χωρίς να έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι πίσω από αυτήν την απουσία.