Λασίθι: Θρήνος για τον 33χρονο που σκοτώθηκε από φωτοβολίδα – Το δράμα της οικογένειάς του

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Θρήνος επικρατεί στο Λασίθι για τον 33χρονο που σκοτώθηκε, κατά την διάρκεια εορτασμών για το καρναβάλι, καθώς μια φωτοβολίδα έσκασε επάνω του.

Ο άτυχος Μανώλης μαζί με φίλους του διασκέδαζε στον πεζόδρομο του Αγίου Νικολάου. Κατά τη διάρκεια των εορτασμών, προσπαθούσε να πυροδοτήσει τη ναυτική φωτοβολίδα, η οποία δεν άναβε. Όταν αυτή άναψε, έπεσε στην κοιλιακή του χώρα, τραυματίζοντάς τον σοβαρά.

O 33χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να τον κρατήσουν στη ζωή. Ο άνδρας δεν κατάφερε και κατέληξε.

Όπως δήλωσε ο Διευθυντής Χειρουργικής του νοσοκομείου, Νίκος Μουδατσάκης, ο άτυχος άνδρας «οδηγήθηκε στο χειρουργείο με εκσεσημασμένη αιμορραγία, έπαθε ανακοπή, έγινε προσπάθεια από μας πάνω από ώρα, όμως, δεν τα κατάφερε».

Οι αρχές προχώρησαν στην κατάσχεση 10 φωτοβολίδων, εκ των οποίων ορισμένες ήταν ληγμένες. Η ΕΛ.ΑΣ. ερευνά αν ο 33χρονος έκανε λάθος χρήση ή ήταν ληγμένη δεν άναψε αμέσως και στην προσπάθειά του να δει τη συμβαίνει τραυματίστηκε θανάσιμα.

«Έφυγε ένα τμήμα και του καρφώθηκε στα πλευρά», είπε οικογενειακός φίλος του 33χρονου

«Είχε ανάψει, την κρατούσε στο χέρι και τη στριφογύριζε και κάποια στιγμή εξερράγη και έφυγε ένα τμήμα και του καρφώθηκε στα πλευρά. Το παιδί είχε χτυπηθεί στο συκώτι. Δεν πρόλαβε να πει τίποτα», περιέγραψε οικογενειακός φίλος του 33χρονου, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Ο γιος μου ήταν ακριβώς δίπλα του.Ήταν παρέα με τον Μανώλη, είναι φίλοι είναι αδελφικοί φίλοι. Όταν άκουσε την έκρηξη θεώρησε ότι αυτός έχει χτυπηθεί, φανταστείτε ότι εμείς ακούσαμε τον κρότο σε απόσταση 300 μέτρων!», πρόσθεσε.

Η είδηση του θανάτου του Μανώλη έχει προκαλέσει σοκ και θλίψη στο Λασίθι. Σύμφωνα με το neakriti, η οικογένειά του βιώνει ένα ακόμη δράμα, καθώς είχαν χάσει και την αδερφή του 33χρονου  η οποία αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας.

Η κηδεία του 33χρονου Μανώλη θα τελεστεί, αύριο, στις 15:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Ευαγγελίστριας, στον Άγιο Νικόλα.