2 χρόνια μετά το χαμó του άντρα της: Νέο βήμα στη προσωπική ζωή της Δέσποινας Μοιραράκη, σuμφωνούν οι γιοι της

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Δέσποινα Μοιραράκη βρέθηκε στην εκπομπή «Πρωινό», σήμερα, Παρασκευή και αναφέρθηκε στην απώλεια του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη, στη σχέση με τους γιους της και στο “Cash or Trash”.

Η Δέσποινα Μοιραράκη δεν θέλει να είναι μόνη της

Όπως υπογράμμισε για τον θάνατο του συζύγου της «ποτέ δεν ξεπερνιέται αυτή η απώλεια. Πάντα θα είναι στην ψυχή μου και στο μυαλό μου και αν θα έλεγα κάτι άλλο, θα ήταν ψέματα. Η φυσική του παρουσία μου λείπει πάρα πολύ. Μου λείπει αυτό το νοιάξιμο που είχα, αυτή η φροντίδα, ότι και να έκανε στην καθημερινότητά μου το συζητούσαμε μαζί. Ήταν μια σχέση καρμική στη ζωή μου. Πολλοί μπορεί να πουν ότι αφού είμαι μια γυναίκα δυναμική, πως μπορεί να μου λείπει όλο αυτό; Η απάντηση είναι η ίδια μου η ζωή. Για να κάνω δύο γάμους, σημαίνει ότι το θέλω. Στην προσωπική μου ζωή δεν θέλω να είμαι μόνη μου».

Στο ενδεχόμενο μίας νέας σχέσης, η Δέσποινα Μοιραράκη επεσήμανε «αν ερχόταν κάτι στη ζωή μου αυτή τη στιγμή, θα κοιτούσα να το προστατεύσω πιο πολύ, γιατί την άλλη φορά ένιωσα ότι ήμουν πολύ στο μάτι του κυκλώνα. Με φλερτάρουν οι άνδρες, αλλά δεν έχω βγει κάποιο ραντεβού που να άξιζε να πάει παρακάτω. Οι άνδρες συνήθως με φοβούνται. Στον Γιάννη αυτό που με έφερε αμέσως κοντά του, ήταν το γεγονός ότι δεν δείλιασε. Δεν ξέρω αν θα έκανα τρίτο γάμο. Επειδή έχω πονέσει πολύ, αλλά έχω ευτυχήσει και πάρα πολύ στη ζωή μου, αυτό που με ενδιαφέρει πλέον είναι το σήμερα και οι ωραίες στιγμές. Η φιλοσοφία μου πλέον για τη ζωή είναι ότι δεν υπάρχει αύριο δεδομένο.

Οι γιοι της Δέσποινας Μοιραράκη θέλουν να ξαναφτιάξει τη ζωή της

Όσον αφορά τη σχέση με τους γιους της, Γιώργο και Τάσο, σημείωσε «μια φορά τον χρόνο κάνω ένα ταξίδι με τους δύο γιους μου, έχουμε καταπληκτική σχέση. Είμαι η καλύτερη πεθερά. Τα παιδιά μου με λατρεύουν και θέλουν να ξαναφτιάξω τη ζωή μου».

Ερωτηθείσα αν το “Cash or Trash” θα συνεχιστεί και του χρόνου, απάντησε «πάει πολύ καλά και θα συνεχιστεί και του χρόνου. Δεν ξέρω αν θα κάνω κάτι άλλο τηλεοπτικά».

Το παραδέχτηκε μετά το θάνατό του: Τόσα χρόνια περνούσε η Δέσποινα Μοιραράκη τον σύζυγό της – «Ο Θεός τον έφερε»

Για την ευτυχισμένη ζωή δίπλα στον αποθανόντα σύζυγό της μίλησε η Δέσποινα Μοιραράκη, που βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό μας».

«Με συνόδευε παντού και πάντα, έφευγε από το ναυτικό για να έρθει στις εκθέσεις μου, στις δημοπρασίες μου, στις νύχτες, στα ξενύχτια, στα παιδιά μου, στη μαμά μου, στην επιχείρησή μου, τα πάντα», ανέφερε η γνωστή επιχειρηματίας.

«Σου εύχομαι και σε κοιτάω στα μάτια, στο λέω ειλικρινά, να ζήσεις στη ζωή σου το 1/10 από αυτά που έζησα εγώ με τον Γιάννη. Αλήθεια, με την ψυχή μου στο λέω, αλήθεια», είπε η Δέσποινα Μοιραράκη στην Φαίη Σκορδά, η οποία ήταν εμφανώς συγκινημένη.

Επίσης, πρόσθεσε: «Αυτή η αγάπη που είχαμε, αυτός ο έρωτας, αυτό το δέσιμο. Με ρώταγαν “Μαλώνετε με τον Γιάννη;” και ντρεπόμουν να τους πω “Ποτέ”. Ρουφήξαμε τη ζωή. Αυτό το ψυχικό δέσιμο. Τον γνώρισα όταν ήμουν 48, ο Γιάννης ήταν 40. Μου το έφερε ο Θεός στα 48».