Γιάννης Ξανθόπουλος: Επέστρεψε σπίτι του ο τραγουδιστής – Έφυγε από την πίσω πόρτα του νοσοκομείου με τους γονείς του

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένα 24ωρο μετά το θανατηφόρο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη, ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος έφυγε από την πίσω πόρτα του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν μαζί με τους γονείς του, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Χρήστου Λυσσέα στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Λίγα λεπτά πριν από τις 12, ο Γιάννης Ξανθόπουλος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ΚΑΤ.

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς δε μπορεί να συνειδητοποιήσει τον θάνατο του 19χρονου άνδρα.

Στο μεταξύ, ο 19χρονος οδηγός του Ι.Χ. παραμένει στο νοσοκομείο, έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο.

Η μητέρα του τραυματία μίλησε στο Star και αποκάλυψε πως ο γιος της έχει κάποια τραύματα στο πρόσωπο, αλλά έχει επαφή με το περιβάλλον και επικοινωνία.

"Είχε άγιο το παιδί μου. Μακάρι να ζούσε και το άλλο παιδί και να ήταν τραυματίας, όπως ο γιος μου. Ήταν κολλητοί από παιδιά, σπούδαζαν και παράλληλα δούλευαν μαζί. Την ώρα του δυστυχήματος πήγαιναν στη δουλειά. Το κακό έγινε πέντε λεπτά πριν φτάσουν", είπε.

Σύμφωνα με την ίδια, ο τραγουδιστής, φτάνοντας κι εκείνος τραυματισμένος στο νοσοκομείο έλεγε συνεχώς "έπεσα πάνω στα παιδιά, έπεσα πάνω στα παιδιά".

Η Τροχαία ερευνά τα βίντεο από κάμερες ασφαλείας για να διαπιστώσει αν εμπλέκεται και τρίτο αυτοκίνητο, που σύμφωνα με πληροφορίες παραβίασε STOP.

Υπάρχουν επίσης πληροφορίες ότι στο σημείο υπήρχε όντως ένα αυτοκίνητο από το οποίο κατέβηκαν δύο άτομα, είδαν τι συνέβη και μετά έφυγαν. Η αστυνομία αναζητά τα δύο αυτά άτομα αρχικά ως μάρτυρες, δεν αποκλείει όμως να εμπλέκονται και στο δυστύχημα.

br