Γνωστός τραγουδιστής ενεπλάκη σε τροχαίο – Νεκρός ένας 19χρονος

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


  • Ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Τρίτης (12.03.2024).

Σε θανατηφόρο τροχαιο ενεπλάκη ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 19χρονος και να χαροπαλεύει ένας επίσης 19χρονος.

Σοκαριστικό είναι το βίντεο που παρουσιάζει ο ALPHA όπου φαίνεται το αυτοκίνητο του τραγουδιστή να κινείται με ιλιγγιώδη ταχύτητα, να μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα στη λεωφόρο Δεκελείας στις Αχαρνές με αποτέλεσμα να προσκρούσει μετωπικά σε ένα άλλο αυτοκίνητο.

Σχετικά με τις συνθήκες του τροχαίου, ο νεαρός καλλιτέχνης φέρεται να οδηγούσε με αυξημένη ταχύτητα και μπήκε στιγμιαία στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας όταν που αυτοκίνητο παραβίασε STOP πετάχτηκε μπροστά του από κάθετο δρόμο, και έτσι έκανε ελιγμό για να το αποφύγει.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στην οδό Δεκελείας, στις Αχαρνές, όταν το τζιπ που οδηγούσε ο νεαρός τραγουδιστής συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με άλλο όχημα, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα.

Από τη σφοδρή σύγκρουση σκοτώθηκε ένας 19χρονος, ενώ ο δεύτερος επιβαίνων νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ και ο τραγουδιστής νοσηλεύεται στο ΚΑΤ.