Πετρούνιας: Το μήνυμα στον Τεντόγλου για το χρuσό στη Γλασκώβη – «Ζέσταμα για το Παρiσι»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του άλματος εις μήκος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου κατέκτησε ο Μίλτος Τεντόγλου. Ο Λευτέρης Πετρούνιας θέλησε να τον συγχαρεί μέσα από ανάρτησή του στο Instagram.

Συγκεκριμένα ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Ριο το 2016 αναδημοσίευσε το post που έκανε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, για την επιτυχία του Μίλτου Τεντόγλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, στον επίσημο λογαριασμός της στο Instagram και έγραψε: «Ζέσταμα για το Παρίσι 2024».

«Ο αγώνας ήταν χάλια»

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά το χρυσό μετάλλιο ο Μίλτος Τεντόγλου είπε: «Ο αγώνας ήταν χάλια. Ούτε στον χειρότερο μου εχθρό να κάνει τελικό το πρωί. Ό,τι χειρότερο. Δεν είχα καμία όρεξη. Ήταν δύσκολο. Προσπαθούσα να κάνω ό, τι καλύτερο μπορώ αλλά δεν έβγαινε το άλμα, η επίδοση».

Ακόμα τόνισε ότι: «Έχω ξανακερδίσει αυτόν τον αγώνα. Τα άλλα παιδιά είναι νέα, δεν έχουν κερδίσει και είναι πιο πεινασμένα από εμένα. Εγώ πρέπει να βρω μια όρεξη γιατί τα έχω κερδίσει όλα. Είναι δύσκολο να βρεις αυτή την όρεξη. Ήταν περίεργος αγώνας και δεν το ευχαριστήθηκα καθόλου».

«Δεν με ένοιαζε το χρυσό μετάλλιο. Κρατάω ότι ήταν πολλοί Έλληνες στις κερκίδες, ο αγώνας ήταν χάλια», σημείωσε.