Αχιλλέας Μπέος – Ξέσπασε κατά του Αλκίνοου Ιωαννίδη: “Είναι τραγικό νούμερο, με αφήνεις με τον κάθε φλώρο;”

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Αχιλλέας Μπέος βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στο Πρωινό και απάντησε για όσα ανέφερε σε συναυλία του στην Τεχνόπολη ο Αλκίνοος Ιωαννίδης για τον ίδιο και τη διαχείριση των πλημμυρών στον Βόλο.

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης είπε στους θεατές κατά τη συναυλία του: «Ο δήμαρχος της πόλης πριν από 3 ημέρες, ο ανεκδιήγητος δήμαρχος ανεβασμένος σε μία μπουλντόζα, φώναζε στην ερημιά όπου δεν υπήρχε άνθρωπος, ήρθε το τάνκερ με το νερό, ελάτε να πάρετε. Για την κάμερα κάνοντας προεκλογικό σποτ, μπας και τον ξαναψηφίσει κανείς. Προέρχομαι από τη χώρα που τον ξαναψηφίζουν δεκαετίες τώρα.»

Ο Αχιλλέας Μπέος αντέδρασε έντονα κατά τη διάρκεια της σύνδεσης και ανέφερε: «Δεν θα ασχοληθώ, ούτε θα απαντήσω σε αυτό το νούμερο, μιλάμε για τραγικό νούμερο. Δεν μου δείξατε πόσος κόσμος είναι στη συναυλία κι αν την έκανε αυτός και τι πεποιθήσεως είναι για να βοηθήσει τους συνανθρώπους του, όπως πήρανε αντίστοιχα καλλιτέχνες. Αυτός έκανε τη συναυλία για αρπαχτή; Ποιος κόσμος τον ακούει;» Ο δήμαρχος Βόλου συνέχισε παρακάτω: «Ως άνθρωπος βοήθησα, ως δήμαρχος θα καθόμουν στο σπίτι. Δεν με νοιάζει τι λέει ο Ιωαννίδης. Τον ξέρει κανένας; Είναι ένα νούμερο, που έχει μία κιθάρα και απευθύνεται σε συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων.

Για εσάς είναι καλός, για εμένα δεν είναι. Τι με πήρατε τώρα για τον Ιωαννίδη; Εμένα με πήρατε για να σε ενημερώσω για τα προβλήματα της πόλης μου. Ρε με αφήνεις τώρα με τον Ιωαννίδη και τον κάθε φλώρο; Άσε αυτούς τους φλώρους»