Μπέσσυ Αργυράκη σε Φαίη Σκορδά: «Πώς πάει η εγκυμοσύνη σου;» – Η αμήχανη στιγμή!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Μπέσσυ Αργυράκη, είναι από τους πιο αυθόρμητους και καλοπροαίρετους ανθρώπους της ελληνικής showbiz. Και με τον αυθορμητισμό που τη διακρίνει, το πρωί της Πέμπτης που ήταν καλεσμένη της Φαίης Σκορδά τη ρώτησε αυτό που όλοι θέλουν τον τελευταίο καιρό, αλλά δεν το έχουν κάνει. Ακόμα και οι στενοί της συνεργάτες… “Πώς πάει η εγκυμοσύνη της”!

Τις τελευταίες ημέρες, κάποια δημοσιεύματα, υποστήριζαν πως η Φαίη Σκορδά είναι έγκυος. Και η Μπέσσυ Αργυράκη, από την οποία ζήτησαν γνωστοί της να ρωτήσει την παρουσιάστρια για την εγκυμοσύνη, με το που βρήκε την ευκαιρία, έκανε την ερώτηση. Αρχικά, στο πλατό υπήρξε μια αμηχανία, όμως στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά το αντιμετώπισε με ψυχραιμία, εξηγώντας πως από όσα γράφονται, ισχύουν μόνο το 2% και πως έχουν γραφτεί άλλα και άλλα για εκείνη που το συγκεκριμένο δεν την ενοχλεί για να αντιδράσει. Ψύχραιμη τη βρήκαμε για να διακινούνται fake news για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα, όπως η μητρότητα. Αλλά αυτή ξέρει.

Ο διάλογος

Ο διάλογος ανάμεσα στις δύο γυναίκες είχε ως εξής:

Φ.ΣΚ.: Όλα καλά;

ΜΠ.Α.: Όλα καλά! Εσύ να μας πεις, πώς πάει η εγκυμοσύνη σου;

Α.Γ.: Έλα Παναγία μου! Τι είναι αυτά που ζούμε τελευταίες μέρες;

ΜΠ.Α.: Όταν είπα σε φίλους ότι θα έρθω σήμερα, μου είπαν να σε ρωτήσω πώς πάει η εγκυμοσύνη σου, ότι είσαι έγκυος. Δεν συμβαίνει αυτό;

Φ.ΣΚ.: Τι να συμβαίνει βρε Μπέσσυ μου; Όχι, καμία σχέση.

ΜΠ.Α.: Θέλει και σύντροφο για να μείνεις έγκυος.

Φ.ΣΚ.: Έτσι πάει συνήθως, αλλά όχι πάντα. Δεν είναι απαραίτητο.

ΜΠ.Α.: Σύντροφος υπάρχει, αλλά δεν έχετε φτάσει σε αυτό το σημείο ακόμα;

Φ.ΣΚ.: Μπέσσυ μου, κάτσε φρόνιμα.