Χρύσα Ρώπα για Ζαμπέτογλου – Αναγνωστόπουλο: «Γιατί επανέφεραν αυτοί οι δύο το θέμα του γάμου μου;»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


"Και ποιος με θυμήθηκε εμένα και ρώτησε τον Θανάση Λάλα για μένα; Έχουν περάσει 20 χρόνια. Έλεος δηλαδή!", σχολιάζει η Χρύσα Ρώπα για τη συνέντευξη του πρώην συζύγου της στην εκπομπή της ΕΡΤ.

Συνέντευξη στην κάμερα του Happy Day παραχώρησε η Χρύσα Ρώπα. Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε στη δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη, αναφερόμενη στη ζωή της, τις δύσκολες στιγμές που βίωσε, ενώ δεν παραλείπει να σχολιάσει και την πρόσφατη συνέντευξη του πρώην συζύγου της, Θανάση Λάλα, στην εκπομπή «Στούντιο 4».

«Έχω καταφέρει να εξουσιάσω το μυαλό και την ψυχή μου. Αντιμετώπισα σωματική βία σαν παιδί και στη συνέχεια την απέφυγα. Αυτό που δε μπόρεσα να διαχειριστώ είναι η ψυχολογική βία. Ήμουν αρκετά άτυχη σε αυτό. Έχω πολλά πράγματα μαζεμένα μέσα μου», εξομολογείται η Χρύσα Ρώπα.

«Έχω κάνει εγχειρήσεις σε όλο μου το σώμα: στήθος, κοιλιά, κεφάλι. Ένας φίλος μου μού λέει ότι, επειδή δεν έχω πολύ έντονη ερωτική ζωή, το σώμα εκδικείται. Το δικό μου σώμα τι να εκδικηθεί άλλο; Την άφησα πίσω (την ερωτική ζωή), γιατί είχα άλλα πάθη, δεν ήταν αυτή η έγνοια μου», παραδέχεται στη συνέχεια η ηθοποιός.

Όταν η δημοσιογράφος ζητά από τη Χρύσα Ρώπα να σχολιάσει την πρόσφατη συνέντευξη του πρώην συζύγου της στην ΕΡΤ1, η ηθοποιός απαντά: «Και ποιος με θυμήθηκε εμένα και ρώτησε τον Θανάση για μένα; Δε μπορώ να καταλάβω γιατί αυτοί οι δύο κύριοι επανέφεραν αυτό το θέμα. Μάνα μου, έχουν περάσει 20 χρόνια. Έλεος δηλαδή! Οι άνθρωποι που λένε «δεν με αφορά», δεν με αφορούν καθόλου. Αυτή είναι η ουσία στην εξέλιξη αυτής της σχέσης».

«Το μεγάλο μου στοίχημα είναι να μη φοβάμαι. Αυτός ο φόβος με πλάκωσε πολύ, έπαθα κάτι σαν κατάθλιψη. Φοβάσαι να χτυπήσει η πόρτα, φοβάσαι να βγεις έξω, να πας από δω εκεί», εξομολογείται σε άλλο σημείο η Χρύσα Ρώπα.