Γιώργος Λιάγκας: “Πετάω για Θεσσαλονίκη και είναι μπροστά μου η αγενέστατη ηθοποιός”

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μετά την προβολή του βίντεο με τα όσα κατήγγειλε η Μαρία Σολωμού για γνωστή αεροπορική εταιρεία, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μια αποκάλυψη. Ο δημοσιογράφος μίλησε για  μία πασίγνωστη ηθοποιό, η οποία ήθελε να ταξιδέψει χωρίς ταυτότητα.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε τα εξής: «Πρέπει να καταλάβουμε πώς διαχειριζόμαστε την αναγνωρισιμότητά μας. Κάποιοι λόγω της δουλειάς μας –βάζω και την αφεντιά μου μέσα- είμαστε αναγνωρίσιμοι, πρέπει αυτό να το καταλάβουμε. Έχω τύχει – δεν θα πω όμως το όνομα της αγενέστατης ηθοποιού- στο εξής περιστατικό…

Πετάω κι εγώ για Θεσσαλονίκη και είναι μπροστά μου η αγενέστατη ηθοποιός που είναι πολύ γνωστή. Της λένε «κυρία μου, θέλουμε το boarding pass, ταυτότητα ή διαβατήριο». Τους δείχνει το boarding pass και τους λέει «έλα μωρέ δεν με ξέρεις;». Από τις νέες ηθοποιούς, πολύ γνωστή. Της απάντησαν ότι την γνωρίζουν αλλά οφείλουν, όπως κάνουν και στους υπόλοιπους, να το τσεκάρουν. Τότε εκείνη απάντησε πως δεν είχε μαζί της ταυτότητα ή διαβατήριο.

Κι έγινε ολόκληρο θέμα, έμεινε έξω αλλά τελικά την είδα να μπαίνει στο αεροπλάνο. Την είδα τελευταία. Δεν ξέρω τι έγινε. Αυτό όμως είναι απαράδεκτο, δεν ξέρω πώς το χειρίζονται οι άλλοι. Τέτοια εγωπάθεια δηλαδή. Η ταπεινότητα δεν χάλασε κανέναν».