Γίνονται viral οι Γερμανοί τουρίστες που βγήκαν από τα ρούχα τους κυριολεκτικά στη Θεσσαλονίκη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Οι Γερμανοί τουρίστες κέντρισαν τα βλέμματα στη Θεσσαλονίκη, με περαστικούς να σταματούν και να ρωτούν για τις εικόνες που έβλεπαν μπροστά τους…

Την ώρα που ο υδράργυρος στη Θεσσαλονίκη αρχίζει και ανεβαίνει, μία παρέα Γερμανών τουριστών βρέθηκε στη Νέα Παραλία της πόλης και φαίνεται πως λόγω της ζέστης έβγαλαν τα ρούχα τους μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών.

Ήταν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης 25/05 όταν η παρέα των τουριστών απο το Βερολίνο, βρέθηκε στην Νέα Παραλία και κάτω απο τον λαμπερό ήλιο της Θεσσαλονίκης κάθισαν στο έδαφος. Κάποιοι έβγαλαν τα ρούχα τους και έμειναν μόνο με τα εσώρουχα για να απολαύσουν τη στιγμή.

Δεν ήταν λίγοι οι περαστικοί που κοντοστάθηκαν και συζητούσαν για εκείνους. Ένας νεαρός απο την τολμηρή παρέα των τουριστών μιλώντας στο newsit.gr ανέφερε πως είναι η πρώτη τους μέρα στη Θεσσαλονίκη και πως τους άρεσε το σημείο και κάθισαν ώστε να βγάλουν selfies και να απολαύσουν τη θέα.

  

 

 

 

 

 

Δεν παρέλειψε να αναφέρει πως τους άρεσε πολύ η πόλη και οι ομορφιές της. Η Θεσσαλονίκη έχει βάλει ψηλά τον πήχη για το φετινό καλοκαίρι και αισιοδοξεί πως οι αφίξεις στην πόλη, θα κυμανθούν σε υψηλότερα επίπεδα σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2022.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

newsit.gr