Κακοκαιρία – Κρήτη: Συγκλονίζει η τελευταία επικοινωνία με τον 45χρονο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τραγωδία στην Κρήτη με ένα νεκρό 45χρονο από το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας που συνεχίζει να πλήττει το νησί

Ο άτυχος 45χρονος, όπως αναφέρουν πληροφορίες, ως την ύστατη στιγμή συνομιλούσε στο τηλέφωνο με τη σύζυγό του, στην οποία μετέφερε ότι το νερό είχε φτάσει ως τα παράθυρα του οχήματος, τα οποία είχε κλείσει.

Ο 45χρονος φέρεται να είχε σπίτι στην περιοχή και να μετέβαινε εκεί προκειμένου να το ανοίξει και να το καθαρίσει. Το τηλεφωνικό σήμα χάθηκε όταν το νερό κάλυψε όλο το όχημα.

Όσο για τη συνεπιβάτιδα στο όχημα, ο σύζυγός της βρίσκεται στην Αγία Πελαγία, περιμένοντας με αγωνία κάτι νεότερο.

Σύμφωνα με το Cretalive, στην περιοχή έχουν σπεύσει δύτες της ΕΜΑΚ προκειμένου να ερευνήσουν στα αυτοκίνητα που παρασύρθηκαν στη θάλασσα και είναι τουλάχιστον 20.

Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου, Μενέλαος Μποκέας, μίλησε στο Newsbomb.gr για τη σημερινή κακοκαιρία, που μέσα σε λίγα λεπτά προκάλεσε εικόνες αποκάλυψης στην Αγία Πελαγία.

«Έχει γίνει χαμός. Η κατάσταση είναι τραγική. Ξεκίνησε να βρέχει στις 9:30 με 10 παρά και προκλήθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά τρομερές καταστροφές. Δυστυχώς έχουμε και έναν νεκρό».

Η περιοχή έχει «βουλιάξει» από την ισχυρή βροχόπτωση ενώ πληροφορίες από το neakriti.gr κάνουν λόγο για τρεις αγνοούμενους, που ενδέχεται να παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά της βροχής. Σύμφωνα με το cretalive.gr μια γυναίκα απεγκλωβίστηκε από άνδρες του Λιμενικού και του πυροβεστικού σώματος, στην περιοχή της Λυγαριάς, την οποία είχε παρασύρει χείμαρρος. Στην περιοχή έχουν σπεύσει δύτες της ΕΜΑΚ προκειμένου να ερευνήσουν στα αυτοκίνητα που παρασύρθηκαν στη θάλασσα.

Οι εικόνες που δημοσιεύουν οι κάτοικοί από το σημείο είναι συγκλονίστηκες και δείχνουν το τεράστιο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί.