Αλεξανδρούπολη: Απαρηγόρητος ο σύζυγος της εγκύου που πέθανε μαζί με το μωρό της

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Συντετριμμένος είναι ο σύζυγος της 37χρονης Δέσποινας, που άφησε την τελευταία πνοή της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, ενώ ήταν 7 μηνών έγκυος.

«Έμαθα από τους χειρουργούς που ήταν μέσα στο χειρουργείο ότι και η σύζυγός μου και το παιδί μου εξέπνευσαν μη μπορώντας να κάνουν τίποτα γιατί ήταν πολύ αργά», είπε ο Κώστας Μπακαλάκης μιλώντας στον Alpha.

Η γυναίκα πέθανε από αιμορραγία ενώ οι γιατροί, της έκαναν εξετάσεις και της έδιναν φάρμακα για ουρολοίμωξη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha.

«Ήταν χλωμή, ήταν μούσκεμα στον ιδρώτα. Την ρωτούσαν να τους πει πού πονάει. Τους έδειχνε την κοιλιά της. Το μέλημά τους ήταν να πάρουν ούρα εκείνη τη στιγμή», πρόσθεσε ο σύζυγος της 37χρονης.

Το τελευταίο τηλεφώνημα

«Πιστεύω έπρεπε να αντιδράσουν γρήγορα και όχι να φτάσει 1.30 ώρα το βράδυ, να την ανεβάσουν στο θάλαμο χωρίς να κάνουν τίποτα. Μίλησα με την Δέσποινα 2.30 το βράδυ και μου λέει “οι πόνοι μου έχουν γίνει αβάσταχτοι. Δεν αντέχω άλλο”… 2.50 δεν απαντούσε πλέον στα τηλεφωνήματά μου», υπογράμμισε ο κ. Μπακαλάκης.

«Εγώ θα κινήσω ό,τι είναι δυνατόν να δικαιωθεί και προπάντων να μην ξανασυμβεί σε κανέναν άλλον» τόνισε ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας.

Δείτε το βίντεο από τις δηλώσεις του: