Σεξουαλική κακοποίηση ανήλικου μαθητή από τον καθηγητή του: Ψάχνουν αν κρύβεται κύκλωμα παιδεραστίας

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα αφήνουν οι αστυνομικοί που εξετάζουν την σοκαριστική υπόθεση της επί επτά έτη σεξουαλικής κακοποίησης του μαθητή από τον 62χρονο σήμερα καθηγητή.

Αυτό που έχει προβληματίσει τους αστυνομικούς είναι ότι η σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού που ξεκίνησε όταν ήταν μόλις 8 ετών γινόταν ορισμένες φορές και παρουσία άλλων ατόμων.

Κατά πληροφορίες οι αστυνομικοί έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους σε δύο εξ αυτών, ηλικίας περίπου 60 ετών, χωρίς να αποκλείουν η περίπτωση του ανήλικου μαθητή να κρύβει από πίσω της ένα κύκλωμα παιδεραστίας.

Γι’ αυτό, μάλιστα, δεν αποκλείεται η ΕΛ.ΑΣ. να ζητήσει από τον Εισαγγελέα τη δημοσίευση των στοιχείων ταυτότητας και της φωτογραφίας του καθηγητή για να εξεταστεί κατά πόσο υπάρχουν ή όχι και άλλα θύματά του.

Τα άτομα αυτά, τα οποία αναζητούνται καθώς θεωρούνται επικίνδυνα, πήγαιναν στο σπίτι του καθηγητή για να τον δουν να ικανοποιεί τις αρρωστημένες ορέξεις του σε βάρος του μαθητή.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το παιδί δεν γνώριζε τους άντρες αυτούς και άκουγε μόνο τα μικρά τους ονόματα. Στη συνομιλία που είχε το παιδί με τους ειδικά εκπαιδευμένους αστυνομικούς ανέφερε κάποια μικρά ονόματα που μπόρεσε να συγκρατήσει.

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να ταυτοποιήσουν τα δύο άτομα ρωτώντας τον καθηγητή για τα ονόματά τους. Εκείνος, ωστόσο, δεν διαφώτισε με τις απαντήσεις του τους αστυνομικούς του Τμήματος Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Στη δικογραφία που σχημάτισε η υποδιεύθυνση ανηλίκων, περιγράφεται όλη η δράση του καθηγητή ενώ οι αστυνομικοί κατέσχεσαν κινητό και ηλεκτρονικό υπολογιστή καθώς εκτιμούν ότι θα εντοπίσουν υλικό από τη συνομιλία του με τον ανήλικο.

Σήμερα, εξάλλου, ο 62χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα προκείμενου να του απαγγελθούν κατηγορίες και να παραπεμφθεί σε ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.

Παράλληλα το υπουργείο Παιδείας κίνησε διαδικασία έκδοσης πράξης για να τεθεί ο 62χρονος φιλόλογος σε αργία από τα εκπαιδευτικά καθήκοντα μετά και την άσκηση σχετικής ποινικής δίωξης.

Πηγή