2+1 tips του σωστού ανδρικού ντυσίματος – Τι να επιλέξετε από 3GUYS

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Οι άνδρες δεν χρειάζονται περιττές λεπτομέρειες στο στυλ τους! Μπορούν εύκολα να ολοκληρώσουν ένα outfit, αρκεί να κάνουν τις σωστές επιλογές. Έχετε κουραστεί να ακολουθείτε κατά γράμμα την μόδα και θέλετε να πατήσετε σε πιο γνωστά μονοπάτια, υιοθετώντας ένα σύγχρονο στυλ που πάντα παραμένει επίκαιρο;

Κομψός και γοητευτικός έτσι απλά, ακολουθώντας την μόδα 3GUYS!

Όταν οι επιλογές είναι άπειρες μπορείτε, εμείς είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε τα ρούχα που αυτή την σεζόν είναι στο προσκήνιο όπως για παράδειγμα τα ανδρικά πλεκτά και τα ανδρικά παντελόνια. Τονίστε τα δυνατά σας σημεία και ενδυναμώστε το προσωπικό σας στυλ.

Ποντάρετε σε μπλούζες και ζακέτες - Τα hot items του χειμώνα!

Με την μπλούζα, το φούτερ, το πουκάμισο ανανεώνεται το ανδρικό ντύσιμο και κινείται σε casual ή πιο επίσημες προδιαγραφές. Στην σεζόν φθινόπωρο-χειμώνας οι επιλογές κινούνται ανάμεσα σε ανδρικές μπλούζες μακρυμάνικες και ανδρικές ζακέτες σε ουδέτερες αποχρώσεις.


Το χακί είναι το νέο
trend για τους άνδρες. Ευκολοσυνδύαστο και πολύ ελκυστικό, συνδυάζεται με κάθε παντελόνι της ντουλάπας σας. Η ανδρική μπλούζα Fabian Long με μοτίβο στο στήθος θα γίνει μία καθημερινή επιλογή για το γραφείο και τη βόλτα σας.

Το all time classic μαύρο πλεκτό, δεν θα μπορούσε να λείπει από την συλλογή σας. Είναι η εύκολη λύση, μία κομψή επιλογή, ένα κομμάτι passe partout που θα σας λύσει τα χέρια σε ό,τι κι αν επιλέξετε. Βρείτε το με 1 κλικ. Άμεσα στον χώρο σας, με δωρεάν μεταφορικά.

Tip: Τώρα που χειμωνιάζει τα dark χρώματα έχουν την τιμητική τους. Το ίδιο ισχύει και για τα τζιν. Αντικαταστήσετε το κλασικό μπλε με ένα σκουρόχρωμο jean που δεν έχει ανταγωνιστή στην κομψότητα.

 

Κάντε απαραιτήτως μια smart casual επιλογή

Οι ανδρικές ζακέτες από φούτερ ύφασμα πλέον είναι trend. Με τον σωστό συνδυασμό μπορούν να δείχνουν είτε casual, είτε πιο formal. H ζακέτα με κουκούλα, ρεγκλάν μανίκια και τσέπες είναι ιδανική επιλογή. ​Αγορά από εδώ.

Μην αμελήσετε να αγοράσετε καινούργια sneakers

Tα sneakers είναι κομψά και μοντέρνα και συνδυάζονται σχεδόν με κάθε σας ρούχο εκτός από το κοστούμι. Ανανεώστε τα και φορέστε τα με το τζιν σας, το chinos σας και την φόρμα σας. Μη ξεχνάτε να τα διατηρείτε καθαρά!

Extra tip: Συνδυάστε τη ζώνη με τα παπούτσια, στις ίδιες αποχρώσεις. Έτσι θα εξασφαλίσετε μία μοντέρνα εικόνα.

Όλες οι νέες αφίξεις βρίσκονται στο 3GUYS.