Άνοιγμα σχολείων: Καθυστερούν Γυμνάσια και Λύκεια – Τι δήλωσε η Κεραμέως

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Για αργότερα φαίνεται ότι μετατίθεται το άνοιγμα των σχολείων όσον αφορά τα Γυμνάσια και τα Λύκεια.

Την εικόνα αυτή μετέφερε και η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως στη συνέντευξή τύπου για την παρουσίαση των αλλαγών στις Πανελλαδικές Εξετάσεις και την είσοδο στα ΑΕΙ.

Όπως είπε η υπουργός Παιδείας , δεν έχει προγραμματιστεί, μέχρι στιγμής, κάποια συζήτηση με την επιτροπή των λοιμωξιολόγων σχετικά με το ενδεχόμενο άνοιγμα των γυμνασίων και των λυκείων.

Παρόμοιες είναι και οι πληροφορίες του Newsbomb.gr καθώς οι λοιμωξιολόγοι δίνουν «προβάδισμα» στο άνοιγμα των καταστημάτων με τη μέθοδο του click away και τη μέθοδο του click in shop.

To κλίμα αυτό μετέφερε εξάλλου και ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και μέλος της επιτροπής του υπουργείου Υγείας, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, δηλώνοντας το μεσημέρι της Τετάρτης ότι στο δίλημμα άνοιγμα σχολείων ή άνοιγμα καταστημάτων θα προτιμηθεί το άνοιγμα της αγοράς.

Η Νίκη Κεραμέως, πάντως, εξέφρασε την ικανοποίησή της για την πλήρη εφαρμογή των μέτρων στη σχολική κοινότητα αναφέροντας σχετικά με τα τεστ για κορονοϊό που έχουν γίνει μέχρι στιγμής σε εκπαιδευτικούς ότι τα μηνύματα είναι θετικά, καθώς «δεν υπάρχει σχεδόν κανένα κρούσμα».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή