ΤΣΙΑΡΤΑΣ: «Δεν έχει θέση ο Αντετοκούνμπο στους εορτασμούς για την επέτειο του 1821»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ενοχλημένος με την παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε φωτογραφία για την επέτειο της επανάστασης του ’21 εμφανίστηκε ο Βασίλης Τσιάρτας.

Ο παλαίμαχος άσος έγραψε μεταξύ άλλων στο Facebook ότι «αηδιάζω κ μόνο που τη βλέπω», τονίζοντας ότι δίπλα σε ονόματα όπως ο Περικλής, η Μαρία Κάλλας κι ο Γιώργος Παπανικολάου θα μπορούσαν να είναι άλλες μορφές του ελληνικού αθλητισμού.

«Για άλλη μια φορά έρχεται αυτή η απαράδεκτη επιτροπή Greece 2021, να προσπαθήσει να αλλοιώσει τον εορτασμό των 200 χρόνων. Σέβομαι κ εκτιμώ την προσπάθεια που καταβάλει ο Αντετοκούμπο στο NBA κ μπράβο του. Όμως στη φώτο που βλέπετε θα έπρεπε να ήταν κάποιο απ’ τα παιδιά του /87 στο μπάσκετ, του ‘04 στο ποδόσφαιρο, του ‘05 πάλι στο μπάσκετ ή κάποιος/α Ολυμπιονίκης.

Όσο κ να θέλει αυτή η Επιτροπή κ η τραγική Γιάννα, δε πρόκειται να αλλάξουν οι χρυσές στιγμές του Ελληνικού αθλητισμού. Αποδεικνύεται μεγάλο το λάθος της κυβέρνησης να της αναθέσει την ευθύνη αυτή. Προσωπικά αηδιάζω κ μόνο που τη βλέπω. Κάποιος να της πει της κυρα Γιάννας ότι η ιστορία έχει γράψει κ δεν ξαναγράφεται», αναφέρει η ανάρτηση του Βασίλη Τσιάρτα.

πηγή:newsbeast.gr