Σε εορταστικούς ρυθμούς η Αθήνα του lockdown – Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Ομόνοια

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Μπορεί τα φετινά Χριστούγεννα να είναι τελείως διαφορετικά από κάθε άλλη χρονιά, λόγω του κορονοϊού, όμως η Αθήνα και ο στολισμός της θα μας θυμίζουν ότι διανύουμε γιορτινές ημέρες.

Ο Δήμος Αθηναίων εδώ και λίγες μέρες έχει αρχίσει να στολίζεις τους κεντρικούς δρόμους και τις μεγάλες πλατείες της πόλης, ώστε οι πολίτες να… μυρίζουν Χριστούγεννα ακόμα και με τις μάσκες τους.

Συνεργεία του Δήμου από χθες το πρωί εργάζονταν πυρετωδώς προκειμένου να τοποθετηθεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο, αλλά και λαμπιόνια πέριξ της πλατείας. Σε αντίθεση με την πλατεία Συντάγματος οπού στολίστηκε ένα φυσικό δέντρο από το Καρπενήσι, στην Ομόνοια τοποθετήθηκε ένα τεχνικό ύψους 15 μέτρων.

Με φόντο το νέο σιντριβάνι, το χριστουγεννιάτικο δέντρο έκλεψε τις εντυπώσεις, με τις εικόνες που ήρθαν στη δημοσιότητα να ξυπνούν μνήμες από την Αθήνα μιας άλλης εποχής. Μάλιστα, περαστικοί έκαναν κατά διαστήματα μικρές… στάσεις στην πλ. Ομονοίας προκειμένου να απαθανατίσουν τον εντυπωσιακό στολισμό.