Αγία Παρασκευή: Συναγερμός ξανά για τα τέσσερα ανήλικα κορίτσια

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Συναργερμός έχει σημάνει για τα τέσσερα ανήλικα κορίτσια τα οποία εξαφανίστηκαν από την περιοχή της Αγίας Παρασκευής.

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκαλέσει για τις ανήλικες που είχαν εξαφανιστεί και είχαν βρεθεί πριν από 48 ώρες εξαφανίστηκαν και πάλι από τη δομή όπου φιλοξενούνταν, σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για τέσσερα νεαρά κορίτσια τα ίχνη των οποίων αγνοούνται για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ώρες, αναζητείται η Πελαγία (ον.) Κ.(επ.), 15 ετών, η Αμάντα (ον.) Σ.(επ.), 16 ετών, η Ιωάννα – Μαρία (ον.) Μ.(επ.), 15 ετών και η Σάλη (ον.) Σ.(επ.), 13 ετών για τις οποίες εκδόθηκε Missing Alert.

Η Πελαγία έχει ύψος 1.58 μ., είναι αδύνατη, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε σκούρο φούτερ, μαύρη φόρμα και κρατούσε σακίδιο πλάτης.

Η Αμάντα έχει ύψος 1.62 μ., είναι αδύνατη, έχει ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο φούτερ, μαύρη φόρμα και κρατούσε σακίδιο πλάτης.

Η Ιωάννα-Μαρία έχει ύψος 1.58 μ., είναι κανονική, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε σκούρο φούτερ, μαύρη φόρμα και κρατούσε σακίδιο πλάτης.

Τέλος, η Σάλη έχει ύψος 1.50 μ., είναι αδύνατη, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο φούτερ, μαύρη φόρμα και κρατούσε σακίδιο πλάτης.

Σημειώνεται ότι στις 4 Νοεμβρίου το Χαμόγελο είχε προβεί σε διαδικασίες δημοσιοποίησης της εξαφάνισης τους (για τρία από τα τέσσερα κορίτσια) οπού και είχαν βρεθεί την ίδια μέρα. Παρά ταύτα, σήμερα πραγματοποίησαν εκ νέου φυγή.

Πηγή