ΣΟΚ στην Κορινθία: Άγρια επίθεση σκύλων σε κοριτσάκι – Η δραματική έκκληση της μητέρας

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Aπίστευτο περιστατικό που παραλίγο να εκτυλιχτεί σε τραγωδία σημειώθηκε σε χωριό της Κορινθίας όταν ένα κοριτσάκι δέχθηκε μανιασμένη επίθεση από δύο σκυλιά.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ίδια η μητέρα το κοριτσάκι έτρωγε το παγωτό του όταν ξαφνικά δέχθηκε την επίθεση των δύο σκύλων.

Ίσως τα σκυλιά να ήθελαν να παίξουν με το παιδί, ίσως να ήθελαν το παγωτό της μικρής, αναίτια έπεσαν πάνω στο ξαφνιασμένο παιδί και του κατάφεραν πολλαπλά χτυπήματα και δαγκωματιές στο κεφάλι, όπως μεταδίδει το loutrakiblog.gr.

Όλα αυτά συνέβησαν μπροστά στα έντρομα μάτια της μητέρας του μικρού κοριτσιού, η οποία ευτυχώς δεν έχασε την ψυχραιμία της και κυριολεκτικά με τα χέρια της έπεσε πάνω στα σκυλιά και τα απομάκρυνε από το παιδί της, ενώ όπως καταγγέλει η ίδια σε ανοιχτή επιστολή της, ο ιδιοκτήτης των σκυλιών στεκόταν παράμερα και απλώς τα καλούσε να έρθουν κοντά του.

Το παιδί σε κατάσταση σοκ διεκομίσθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο Παίδων, όπου νοσηλεύτηκε στη Νευροχειρουργική Κλινική. Ευτυχώς οι εξετάσεις έδειξαν ότι δεν υπήρξε κάταγμα κρανίου και έγινε επίδεση και περιποίηση των τραυμάτων του.

Τραγικό παραμένει το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης των σκύλων εξαφανίστηκε.

Αφού η περιπέτεια για την οικογένεια πέρασε, η μικρή επέστρεψε υγιής στο σπίτι της, η μητέρα της αποφάσισε να δημοσιοποιήσει το γεγονός σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να ενημερώσει την κοινωνία για το περιστατικό και τις αιτίες του αλλά και να εντοπίσει τον ιδιοκτήτη των σκύλων ώστε να του αποδοθούν οι ευθύνες του.

Πηγή