Τρόμος για πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιό – Έιδε τον διαρρήκτη στο κρεβάτι της

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η ηθοποιός δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που αντίκριζε!

Δεν έχουν περάσει παρά μερικές εβδομάδες από τη στιγμή που επέστρεψε στην Αθήνα και η Δέσποινα Μοίρου έπεσε θύμα διαρρηκτών.

Η γνωστή ηθοποιός που κάνει διεθνή καριέρα στο εξωτερικό έζησε εφιαλτικές στιγμές πριν από λίγες ημέρες όταν ήρθε τετ α τετ μέσα στην κρεβατοκάμαρά της με έναν αδίστακτο διαρρήκτη που μπήκε στο σπίτι της στο Παγκράτι την ώρα που εκείνη κοιμόταν. «Είμαι σε κατάσταση σοκ, με έσωσε ο Θεός» ανέφερε στην εφημερίδα «Espresso».

Εφιαλτικές στιγμές έζησε η ηθοποιός.

«Κοιμόμουν στο σπίτι μου. Ξαφνικά είδα να μπαίνει φως από την πόρτα του δωματίου μου. Προς στιγμή νόμισα ότι είχε έρθει μία φίλη μου η οποία έχει κλειδιά από το σπίτι μου. Ξαφνικά βλέπω έναν άνδρα ξαπλωμένο μέσα στην κρεβατοκάμαρά μου να προσπαθεί να κρυφτεί. Πάγωσε το αίμα μου. Μου κόπηκε η αναπνοή, δεν είχα το κουράγιο να κάνω κίνηση για να σηκωθώ από το κρεβάτι. Είχα μπροστά μου έναν σωματώδη άνδρα και το μόνο που κατάφερα να δω μέσα στην τρομάρα μου ήταν ότι φορούσε κόκκινη μπλούζα και μαύρα γάντια. Πριν προλάβω να αντιδράσω, ο εισβολέας σηκώνεται και τρέχοντας εξαφανίζεται από το σπίτι» αναφέρει η ηθοποιός.

«Βρήκα το κουράγιο να σηκωθώ από το κρεβάτι μου και πήγα στο σαλόνι όπου ήταν όλα άνω κάτω. Έψαχνε να βρει χρήματα όμως δεν βρήκε κάτι. Η κλειδαριά της εξώπορτας ήταν διαλυμένη και το σπίτι μου κυριολεκτικά ήταν σαν βομβαρδισμένο τοπίο. Δεν έχασα χρόνο κάλεσα αμέσως την αστυνομία και έδωσα κατάθεση. Οι αστυνομικοί μου είπαν ότι επειδή εκείνη την ημέρα έχει λαϊκή αγορά οι διαρρήκτες εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι πολλές νοικοκυρές λείπουν από το σπίτι” προσθέτει η ηθοποιός και τονίζει πως είναι ακόμη σε κατάσταση σοκ. “Δεν ξέρω εάν θα μπορέσω να το ξεπεράσω ποτέ».

ΠΗΓΗ: Espresso