ΑΡΗΣ ΣΕΡΒΕΤΑΛΗΣ: Ρόλος-πρόκληση για τον ταλαντούχο ηθοποιό – Ποιον Άγιο θα υποδυθεί

Ο γνωστός ηθοποιός και ο Μίκι Ρουκ αναμένεται να συνεργαστούν στο σινεμά. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την επόμενη ταινία της Γιελένα Πόποβιτς. Η συγκεκριμένη ταινία θα αναφέρεται στη ζωή του Αγίου Νεκταρίου. Όσον αφορά το όνομά της, λέγεται «Man of God» στα αγγλικά και «Άνθρωπος του Θεού» στα ελληνικά.

Ο Publicity manager της Feelgood, Χρήστος Πολίτης, τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Αγίου Νεκταρίου θα ενσαρκώσει ο Έλληνας ηθοποιός, Άρης Σερβετάλης. Ο Μίκι Ρουρκ θα έχει έναν πολύ μικρό ρόλο στο φιλμ. Η ιστορία επικεντρώνεται στις διώξεις που υπέστη ο Άγιος Νεκτάριος, χωρίς να σταματήσει το ποιμαντικό του έργο. Σύμφωνα με τον κ. Πολίτη τα γυρίσματα ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσουν τον Απρίλιο, αλλά τελικά μετατέθηκαν για τον Ιούνιο εξαιτίας της πανδημίας.

Τον Άρη Σερβετάλη θα πλαισιώσουν γνωστοί ηθοποιοί όπως οι Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Γιάννης Στάνκογλου, Αλεξάντερ Πετρόφ, Νικήτας Τσακίρογλου, Τόνια Σωτηροπούλου και Χρήστος Λούλης. Ο Μίκι Ρουρκ θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για τα γυρίσματα, μόλις αρθούν τα περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβληθεί στα διακρατικά ταξίδια.

Τη μουσική της ταινίας έχει αναλάβει ο πολυβραβευμένος συνθέτης Ζμπίγκνιου Πράισνερ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας στους κινηματογράφους, θα συμπέσει τον Νοέμβριο με την επέτειο των 100 χρόνων από την κοίμηση του Αγίου Νεκταρίου.