Ραγίζει καρδιές η Αλίκη Κατσαβού: «Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια του Κώστα Βουτσά»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δύο μήνες συμπληρώθηκαν από τη μέρα που ο Κώστας Βουτσάς «έφυγε» από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη όχι μόνο στον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά σε ολόκληρη την Ελλάδα. 

Η Αλίκη Κατσαβού έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town Κύπρου, όπου μίλησε και για την τελευταία της επαφή μαζί του μέσα στο νοσοκομείο, ενώ ακόμα και λίγες στιγμές πριν «φύγει» εκείνη πίστευε σε ένα θαύμα.

«Ο Κώστας μπήκε πολύ σύντομα σε καταστολή. Μια ευκαιρία για μια επαφή μαζί του είχα το Σάββατο πριν τον θάνατό του. Οι γιατροί τον ξύπνησαν με τραχειοτομή και μπόρεσα να διαβάσω τα χείλη του – πάντα ήταν το παιχνίδι μας αυτό. Μου είπε: «Θέλω να βγω γρήγορα έξω!». Επίσης, μου αφιέρωσε ένα τραγούδι, μου έλεγε «άκου, άκου» και μου έδειχνε ένα ραδιοφωνάκι σε μια γωνία. Από την ταραχή μου δεν κατάλαβα ποιο τραγούδι ήταν για να το θυμάμαι. Αυτά ήταν τα τελευταία του λόγια», ανέφερε η Αλίκη Κατσαβού.

Όλη η αλήθεια για τη διαθήκη του Κώστα Βουτσά

Συνέντευξη στο περιοδικό «ΛΟΙΠΟΝ» παραχώρησε η Αλίκη Κατσαβού δύο μήνες μετά το θάνατο του Κώστα Βουτσά.

Η Αλίκη Κατσαβού μίλησε για τον μικρό Φοίβο, τη σχέση της με τις κόρες του Κώστα Βουτσά, αλλά έκανε και μια αποκάλυψη για την διαθήκη.

Υπάρχει έντονη φημολογία γύρω από την περιουσία του Κώστα Βουτσά, στην οποία περιλαμβάνονται και τα πνευματικά δικαιώματα από το έργο του ως ηθοποιός.

Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με την οικογένεια, ευτυχώς, είμαστε όλοι αγαπημένοι. Το αστείο είναι ότι γράφονται ανακρίβειες και το δυστύχημα επίσης είναι ότι το ίντερνετ τις αναπαράγει για χρόνια, οπότε διαιωνίζεται το λάθος. Υπάρχουν οπωσδήποτε πνευματικά δικαιώματα, καθώς ο Κώστας ήταν και πρόεδρος στον «Διόνυσο», στην Εταιρεία Διαχείρισης Πνευματικών Δικαιωμάτων, και είχε φροντίσει για όλους τους ηθοποιούς, όχι μόνο για τον εαυτό του. Τα δικαιώματα από τις ταινίες, από την τηλεόραση, αλλά και όλα τα πνευματικά δημιουργήματά του ως ηθοποιός, θα γίνουν τα απαραίτητα, αλλά τώρα, λόγω κορονοϊού, δεν έχουμε προλάβει να κάνουμε όλες τις διαδικασίες που πρέπει, προκειμένου να δηλωθούμε ως οι κληρονόμοι του και να τακτοποιηθούν τα κληρονομικά. Δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα, γιατί είμαστε όλες αγαπημένες μεταξύ μας. Δεν έχει καμία διαθήκη να τα ορίσει διαφορετικά, δεν υπάρχει διαθήκη, έτσι, σύμφωνα με τα δεδομένα του νόμου, τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν έτσι όπως ορίζει ο νόμος.

Οι κόρες του Κώστα Βουτσά είναι δίπλα σου;

Είναι δίπλα μου, όπως είμαι κι εγώ. Η Θεοδώρα και η Νίκη, όπως κι εγώ, έχουμε παιδιά παρόμοιας ηλικίας και επιθυμούμε και οι τρεις να αναπτύξουν σχέση μεταξύ τους.

Πηγή: Περιοδικό «Λοιπόν»