ΛΑΜΙΑ: Απίστευτο περιστατικό σε ουρά τράπεζας

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένας άνδρας περίμενε στην ουρά από μία τράπεζα στη Λαμία. Ο συγκεκριμένος άνδρας δεν άντεξε να περιμένει στην ουρά που είχε σχηματιστεί έξω από ένα κατάστημα τράπεζας στη Λαμία. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πέσει και να χτυπήσει το κεφάλι του. Το συγκεκριμένο συμβάν έλαβε χώρα το πρωί της περασμένης Τετάρτης (σ.σ. 8 Απριλίου του 2020). Συγκεκριμένα, έγινε στις 10.30.

Ο άνδρας δεν άντεξε να περιμένει. Ο ίδιος ζαλίστηκε και έπεσε στο έδαφος, χτυπώντας παράλληλα, το κεφάλι του. Αμέσως, όσοι βρισκόντουσαν εκεί, φώναξαν έναν αστυνομικό, της δημοτικής αστυνομίας. Εκείνος με τη σειρά του έδειξε να μη συγκινείται ιδιαίτερα. Όμως, το εξωφρενικό, με τη συγκεκριμένη υπόθεση δεν είναι αυτό, αλλά κάτι άλλο.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά μιας γυναίκας, η οποία ήταν παρούσα, όση ώρα περίμεναν το ΕΚΑΒ, η ουρά συνέχιζε να προχωράει κανονικά σαν να μην τρέχει τίποτα. Επιπλέον, όταν ένας κύριος πλησίασε τον άνδρα και τον ρώτησε πώς νιώθει, μια κυρία φώναξε «μην τον πλησιάζετε». Αυτό έγινε, προφανώς επειδή φοβήθηκε μήπως έχει κορονοϊό. Μια άλλη από τη μεριά της, αναρωτήθηκε αν θα επιστρέψει στην ουρά, «για να ξέρουμε τη σειρά». Τον κορονοϊό θα τον ξεπεράσουμε. Για τα άλλα προβλήματά μας πάλι, δεν είμαστε και τόσο αισιόδοξοι.