Γενέθλια σε καιρό κορωνοϊού για αγαπημένη ελληνίδα αθλήτρια (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Άννα Κορακάκη έσβησε τα 24 κεράκια στην ιδιαίτερη τούρτα της αλλά και με τους φίλους της να της εύχονται από μακριά! Της έκαναν έκπληξη κάτω από το μπαλκόνι της, και με μια κούτα της έστειλαν τα πιο... περίεργα δώρα όπως είναι ένα χαρτί υγείας με φιόγκο, ένα αντισηπτικό, σοκολάτες, απολυμαντικό σπρέϊ και μια μάσκα.

H Άννα Κορακάκη έγραψε για τα γενέθλια της στο προφίλ της στο Instagram:

«Αυτά τα γενέθλια θα μου μείνουν αξέχαστα, κυρίως γιατί κατάλαβα γι’ ακόμη μία φορά ότι τα άτομα που σ’αγαπάνε αληθινά, θα βρουν πάντα τον τρόπο να στο δείξουν, ανεξαρτήτως συνθηκών!

Όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες, η φαντασία των αγαπημένων μου προσαρμόστηκε στις συνθήκες των ημερών και έφερε ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη και την ψυχή μου!

Η ευχή πριν σβήσω τα κεράκια είμαι αισιόδοξη ότι θα πραγματοποιηθεί, αλλά πρέπει να την κρατήσω μυστική. Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για τις ευχές και την αγάπη σας & σας εύχομαι με τη σειρά μου υγεία και δύναμη σε εσάς και τις οικογένειές σας!».

H Αννα Κορακάκη που ήταν η πρώτη γυναίκα λαμπαδηδρόμος στην ιστορία έσβησε τα κεράκια σε μια τούρτα με θέμα τον κορωνοϊό και το σύνθημα «Μένουμε σπίτι».