Μοναδικά αξεσουάρ για σκύλους και γάτες από το pet shot Pets & Friends

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Οι αγορές για τον σκύλο σας μπορεί να είναι πολυέξοδες και να σας «τρώνε» από τον πολύτιμο χρόνο σας. Το pet shop της γειτονιάς σας μπορεί να μην έχει όλα τα προϊόντα που αναζητάτε ή να μην έχει την ποικιλία, μέσα από την οποία μπορείτε να επιλέξετε όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές.

Γι’ αυτόν τον λόγο μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας online μέσα από το Pets & Friends, το οποίο διατηρεί φυσικό κατάστημα στην Αθήνα και αποστέλλει τις παραγγελίες παντού στην Ελλάδα άμεσα και έγκυρα.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε ελάχιστα από τα προϊόντα φροντίδας σκύλων και γάτων που θα χρειαστείτε για την καθημερινότητά τους, την ανάπτυξή τους την ολιστική φροντίδα τους.

Κολάρα σκύλου για να κρεμάσετε το όνομά του

Ο σκυλάκος σας αξίζει το καλύτερο. Αγοράστε του τα πιο ποιοτικά αξεσουάρ, όπως τα περιλαίμια σκύλων σε πολύ καλές τιμές. Επιλέξτε λοιπόν ένα δερμάτινο περιλαίμιο, ΙKAROS στο χρώμα της επιλογής σας και στο μέγεθος που ταιριάζει. Αν πάλι βρίσκεστε στην φάση εκπαίδευση κουταβιού, υπάρχουν ειδικά κολάρα σκύλων εκπαίδευσης όπως το HALTI HEADCOLLAR.

Παιχνίδια

Τα παιχνίδια σκύλου ξεκινούν από ένα απλό πλαστικό κόκαλο και μπορούν να φτάσουν σε ολόκληρες συσκευές που χαρακτηρίζονται για την πρωτοτυπία τους.

Στην μεγάλη ποικιλία θα βρείτε κόμπους και σχοινιά σε διάφορα σχήματα όπως πάπια (δείτε το εδώ), παιχνίδια από latex, λούτρινα, μπάλες και καλλιέργειας της αντίληψης.

Λάδι σολωμού για σκύλους

Εκτός από ενίσχυση του ανοσοποιητικού, το λάδι σολωμού θα κάνει πολύ λαμπερό το τρίχωμα του σκύλου σας, προσφέροντας και υψηλή αντιπαρασιτική δράση.

Άμμος γάτας

Η άμμος Van Cat είναι από τις καλύτερες επιλογές σας για την υγιεινή της γάτας σας. Είναι αντιβακτηριδιακή και απορροφά άριστα τις δυσάρεστες οσμές.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερα προϊόντα στο Pets & Friends.