2+1 αξεσουάρ για το κυνήγι του χειμώνα (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το κυνήγι είναι μία από τις πιο αγαπημένες ενασχολήσεις των ανδρών και μάλιστα σε πόλεις της επαρχίας είναι πολύ συχνό «σπορ». Σκοπός του κυνηγιού είναι συνήθως το εμπορικό κέρδος, η αναψυχή και η λήψη τροφής. Σημαντικό στοιχείο είναι ότι πρόκειται για μία από τις παλαιότερες ασχολίες και αποτελεί για τους φανατικούς έναν τρόπο επιστροφής στο παρελθόν. Αν ανήκετε και εσείς σε αυτή την κατηγορία, θα πρέπει να είστε ένας καλά προετοιμασμένος και οργανωμένος κυνηγός. Από πού προμηθεύεστε τον εξοπλισμό που παίρνετε μαζί σας στο κυνήγι; Σας προτείνουμε μοναδικές επιλογές από το ηλεκτρονικό κατάστημα Survival, στο οποίο κάθε κυνηγός μπορεί να βρει επώνυμα brands από προϊόντα και αξεσουάρ που θα τον προστατέψουν από κάθε κίνδυνο στο βουνό. Εκτός από τα είδη επιβίωσης, σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα, τα παρακάτω:

Χακί παντελόνι με τσέπες από την SEELAND

Η Seeland έχει κατασκευάσει το συγκεκριμένο παντελόνι, εστιάζοντας αποκλειστικά στις ανάγκες των κυνηγών και των φανατικών των υπαίθριων δραστηριοτήτων στο βουνό. Με θέσεις για μαχαίρια - σουγιάδες και τσέπες μπροστά και πίσω, θα αποθηκεύσει ό,τι χρειάζεται, αφήνοντας τα χέρια σας ελεύθερα. Βρείτε το παντελόνι από εδώ, με δωρεάν μεταφορικά. Τηλεφωνική παραγγελία διαθέσιμη στο 210 8011763.

Jacket καπιτονέ της Seeland

Ό,τι πιο άνετο και πιο ζεστό κυκλοφορεί για το κυνήγι είναι αυτό το καπιτονέ Jacket Cottage Quilt της Seeland, με τσέπες και μοναδική ζεστασιά, παρότι ζυγίζει ελάχιστα. Η καινοτόμα τεχνολογία του σας επιτρέπει ελευθερία κινήσεων και παράλληλα οι τσέπες του φυλάσσουν όλα τα απαραίτητα σύνεργα του κυνηγιού.

Ειδικές κάλτσες για θερμοκρασίες υπό το μηδέν!

Οι ισοθερμικές κάλτσες Alpine Warm Evolution είναι ειδικές για θερμοκρασίες υπό το μηδέν. Το μαλλί merino επιτυγχάνει συστηματική μόνωση, διατηρώντας το πόδι και ζεστό και στεγνό από τον ιδρώτα. Super επιλογή με online αγορά, από εδώ.

Μπείτε στο e-shop Survival Club και βρείτε περισσότερα αξεσουάρ και κυνηγετικά ρούχα στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.