Κοροναϊός: Αυτή είναι η 38χρονη που χτυπήθηκε από τον ιό -Ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος Θεσ/νίκης

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Επί ποδός βρίσκονται οι τοπικές, περιφερειακές και υγειονομικές αρχές στη Θεσσαλονίκη μετά την ανακοίνωση του πρώτου κρούσματος κοροναϊού στο ΑΧΕΠΑ.

Πρόκειται για μία 38χρονη Ελληνίδα η οποία είχε επισκεφθεί το Μιλάνο και επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Κυριακής (23/02) και πλεόν νοσηλεύεται σε ειδικά διαμορφωμένο θάλαμο στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, το οποίο είναι το νοσοκομείο αναφοράς για την ίωση COVID-19 στη βόρεια Ελλάδα.

Όπως μεταδίδουν ΜΜΕ της συμπρωτεύουσας, η 38χρονη είναι επιχειρηματίας και βρέθηκε στο Μιλάνο λόγω των επαγγελματικών της δραστηριοτήτων στο χώρο της μόδας. Πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις εκλογές του 2019.

Σύμφωνα μάλιστα με το seleo,η 38χρονη βρέθηκε στο δημοτικό συμβούλιο της περασμένης Δευτέρας (24/02) και ήρθε σε επαφή με δημοτικούς συμβούλους. Αυτό -όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες- είχε ως αποτέλεσμα το δημαρχείο της Θεσσαλονίκης να έχει χαρακτηριστεί ως χώρος υψηλού κινδύνου και αναμένεται να υποβληθούν σε εξετάσεις όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί της.

Πηγή