ΠΡΟΣΟΧΗ: Δείτε τα πιθανά προβλήματα υγείας που έχει κάθε ζώδιο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το θέμα είναι ότι κάθε ζώδιο λόγω του κυβερνήτη πλανήτη του καθώς επίσης και του στοιχείου στο οποίο ανήκει, επηρεάζεται άμεσα.

ΚΡΙΟΣ: Το μέρος του σώματος που συνδέεται με τον Κριό είναι το κεφάλι, οπότε πονοκέφαλοι.

ΤΑΥΡΟΣ: Το ζώδιο του Ταύρου συνδέεται με την περιοχή της κάτω σιαγόνας και του λαιμού, οπότε φαρυγγίτιδες, βρογχίτιδες κλπ,

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα μέρη του σώματος που αντιστοιχούν στο ζώδιο των Διδύμων είναι οι ώμοι, τα χέρια και οι πνεύμονες με αποτέλεσμα να κάνει δυνατό πυρετό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στο ζώδιο του Καρκίνου αντιστοιχούν το στήθος, το στομάχι και το συκώτι, οπότε θα έχει θέματα πέψης και πόνους στο στήθος.

ΛΕΩΝ: Στον Λέοντα αντιστοιχούν η καρδιά, οι αρτηρίες, οι μυς, οπότε θα πιάνεται πολύ εύκολα με την υγρασία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η Παρθένος συνδέεται με το πεπτικό σύστημα, το δωδεκαδάκτυλο, το λεπτό έντερο που πρακτικά σημαίνει θέματα στο στομάχι.

ΖΥΓΟΣ: Το ζώδιο του Ζυγού συνδέεται με το χαμηλότερο μέρος της πλάτης, τα νεφρά και με την ουροδόχο κύστη που σημαίνει ότι θα παθαίνει ουρολοιμώξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στο ζώδιο του Σκορπιού αντιστοιχούν τα γεννητικά όργανα και η ουρήθρα, οπότε θέλει προσοχή για μυκητιάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στο ζώδιο του Τοξότη αντιστοιχεί η περιοχή του ισχίου, οι γοφοί, οπότε θα έχει θέματα με τα πόδια πιο εύκολα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το ζώδιο του Αιγόκερω συνδέεται με τα γόνατα και τις αρθρώσεις γενικότερα, οπότε όταν έχει υγρασία πονάει και πιάνεται αρκετά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το ζώδιο του Υδροχόου συνδέεται με το τμήμα του ποδιού από το γόνατο μέχρι τον αστράγαλο, οπότε θέματα στην κίνηση.

ΙΧΘΕΙΣ: Το ζώδιο των Ιχθύων συνδέεται με τα πέλματα, άρα και με θέματα ισορροπίας και κίνησης.