Νέες «κόντρες» οδηγών στην παραλιακή – Μεγάλη επιχείρηση της Τροχαίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Τροχαία μπορεί να συνεχίζει τους ελέγχους στην παραλιακή, αλλά οι «κοντράκηδες» δεν το βάζουν κάτω. Πολλές παραβάσεις και για υπερβολική ταχύτητα.

Μεγάλη επιχείρηση πραγματοποίησε η Τροχαία προκειμένου να αντιμετωπίσει τις «κόντρες» οδηγών που γίνονται στην παραλιακή. Συγκεκριμένα το βράδυ στις 12 και 13.12.2019 έγιναν ειδικές εξορμήσεις κατά μήκος της Λ. Συγγρού (Φιξ), της Λ. Βουλιαγμένης (γέφυρα Αλεξιουπόλεως) και της Ε.Ο. Αθηνών – Σουνίου ( RIBAS , Δέλτα Βάρκιζας, ύψος Λ. Καλυβίων).

Ειδικότερα αστυνομικοί των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) πραγματοποίησαν 645 τροχονομικούς ελέγχους οδηγών και οχημάτων και βεβαίωσαν συνολικά 357 παραβάσεις. Συγκεκριμένα: 171 για υπέρβαση ορίου ταχύτητας, 63 για πρόκληση υπερβολικών θορύβων (ηχομέτρηση), 36 για αντικανονικούς υαλοπίνακες (φιμέ), 21 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, 5 για έλλειψη πινακίδων κυκλοφορίας, 2 για τέλεση αυτοσχέδιων αγώνων, 3 για επικίνδυνους ελιγμούς, 4 για μη χρήση ζωνών ασφαλείας, 2 για ανασφάλιστα οχήματα, 11 για στέρηση άδειας οδήγησης και 39 λοιπές παραβάσεις.

Παράλληλα αφαιρέθηκαν 76 άδειες ικανότητας οδήγησης, 80 άδειες κυκλοφορίας και 81 ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας. Συνολικά από την Τροχαία ακινητοποιήθηκαν και μεταφέρθηκαν με γερανό 11 μοτοσικλέτες.

Να επισημανθεί πως οι έλεγχοι θα συνεχισθούν με την ίδια ένταση και θα γίνουν και σε άλλες περιοχές της Αττικής, οι οποίες παρουσιάζουν αυξημένη παραβατικότητα.

Η αστυνομία έδωσε μάλιστα στη δημοσιότητα και βίντεο από τους ελέγχους για κόντρες και υπερβολική που έκανε στην παραλιακή.

Πηγή: www.newsit.gr