Η Τροχαία έκοψε κλήση στο Δήμαρχο… Δείτε την αντίδρασή του!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Κλήση τροχαίας σε δήμαρχο: Ένα ευχάριστο γεγονός συνέβη στην πόλη των Σερρών. Ο δήμαρχος Σερρών δέχθηκε κλήση από την Τροχαία για παράνομο παρκάρισμα. Ωστόσο, η αντίδρασή του δείχνει πως είναι μιας υγιής και παράδειγμα προς μίμηση. Συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Χρυσάφης πάρκαρε το αυτοκίνητό του σε χώρο, στον οποίο δεν ήταν επιτρεπτή η στάθμευση.

Μάλιστα, σε εκείνο το χώρο επιτρέπονταν, μόνο η στάθμευση υπηρεσιακών οχημάτων. Από εκεί και πέρα, ο Αλέξανδρος Χρυσάφης ως λάτρης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης προχώρησε σε ανάρτηση στο Facebook. Ο δήμαρχος των Σερρών δημοσίευση στο Facebook μία φωτογραφίες από την κλήση, αλλά και από την πληρωμή της κλήσης.

Κλήση τροχαίας σε δήμαρχο: Τι έγραψε ο δήμαρχος των Σερρών στο Facebook

«Θα ήθελα να συγχαρώ το όργανο της τάξης που μου βεβαίωσε παράβαση παράνομης στάθμευσης στον χώρο της αυτοκινήτων του Δήμου. Ήταν απολύτως δίκαια η κλήση από την στιγμή που το συμβατικό μου όχημα δεν αναγράφεται στην σήμανση και δεν αφορά κανέναν το γεγονός ότι ήμουν εκεί για δουλειά του Δήμου», αναφέρει ο Αλέξανδρος Χρυσάφης. Στη συνέχεια επισημαίνει πως «πρέπει πρώτα απ’ όλους οι αιρετοί να υφίστανται τις επιπτώσεις των όποιων παραβάσεων γιατί μόνο έτσι εκπέμπεται το σωστό μήνυμα», προσθέτοντας πως «η κλήση πληρώθηκε άμεσα γιατί έτσι είναι το σωστό και το δίκαιο».

Κλήση τροχαίας σε δήμαρχο: Ολόκληρη η ανάρτηση του δημάρχου Σερρών στο Facebook: