Άγιοι Θεόδωροι: Σπαραγμός στην κηδεία της 77χρονης που πάτησαν και σκότωσαν οι ληστές – Τους "έχουν" οι αστυνομικοί

Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο αντίο στην άτυχη γυναίκα. Τα λόγια του γιου της, συγκλόνισαν τους πάντες…

Ράγισαν οι καρδιές χθες (10-12-2019) στην κηδεία της άτυχης γυναίκας, με τον σύζυγο και τα παιδιά της να είναι οι τραγικές φιγούρες. «Προτιμούσαμε δέκα φορές να δώσουμε όλοι μαζί τις αλυσίδες μας και να την έχουμε εδώ.

Ήταν ένας μαγικός άνθρωπος. Τέτοια μάνα δεν υπάρχει. Ήταν η μάνα που στέριωνε όλο το σπίτι και μας κράταγε ενωμένους. Μας κρατούσε σε μια ησυχία όλους, γιατί την αγαπούσαμε όλοι και ο λόγος της πέρναγε» περιγράφει ο γιος της. Η πορεία της αστυνομικής έρευνας

Τα αποτελέσματα από την σήμανση αλλά και το εργαστήριο DNA, αναμένουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κορίνθου, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν τελικά έχουν στα χέρια τους το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι αδίστακτοι δολοφόνοι της 77χρονης γυναίκας στους Αγίους Θεοδώρους, οι οποίοι παρέσυραν με το όχημα τους την ηλικιωμένη και της έκοψαν βίαια το νήμα της ζωής αφού πρώτα επιχείρησαν να της αρπάξουν μια αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό της.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κορίνθου, σε συνεργασία με τους συναδέλφους τους, του Ανθρωποκτονιών, κατάφεραν τα προηγούμενα 24ωρα να εντοπίσουν σε καταυλισμό στα Μέγαρα τρία οχήματα ίδιας μάρκας και χρώματος με αυτό που χρησιμοποίησαν οι δράστες της άγριας δολοφονίας της άτυχης 77χρονης στους Αγίους Θεοδώρους, το πρωί της περασμένης Κυριακής.

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση εκφράζουν τη σιγουριά πως οι δράστες του στυγερού εγκλήματος θα εντοπιστούν και θα συλληφθούν μέσα στις επόμενες μέρες.

Άγιοι Θεόδωροι

Άγιοι Θεόδωροι

Άγιοι Θεόδωροι: Η εικόνα – ντοκουμέντο

Οι αστυνομικοί απομόνωσαν την εικόνα του υπόπτου από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης ιδιωτικής επιχείρησης, κοντά στην περιοχή που έγινε το έγκλημα και αμέσως κατάλαβαν πως έχουν να κάνουν με έναν παλιό τους γνώριμο, καθώς στην περίπτωση που πράγματι είναι αυτός ο δράστης της άγριας δολοφονίας τότε πρόκειται περί σεσημασμένου Ρομά για ληστείες κλοπές και βίαια περιστατικά.

Στο μεταξύ οι έρευνες των Αρχών έχουν επεκταθεί πλέον ακόμα και σε καταυλισμούς Ρομά στην Πελοπόννησο αλλά και στην Στερεά Ελλάδα, χωρίς όμως να καταφέρουν να εντοπίσουν κάποιο στοιχείο για τους δράστες και κυρίως για το πού μπορεί να κρύβονται.

Άλλωστε οι αστυνομικοί εκτός από την εικόνα του ανθρώπου που θεωρούν βασικό ύποπτο, έχουν στα χέρια τους συγκεκριμένες μαρτυρίες για τα χαρακτηριστικά των δραστών, αλλά και το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν για να σκοτώσουν την άτυχη γυναίκα.

Πηγή: www.newsit.gr