Bίντεο: Γνωστός ρεπόρτερ της τηλεόρασης ανέβηκε σε σκάλα για να του κάνει ένεση στο γοφό η φαρμακοποιός

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η φαρμακοποιός, που διανυκτέρευε σε πολυσύχναστο δρόμο του Γαλατσίου, αρνήθηκε να χορηγήσει  ένεση με φάρμακο για τον πόνο στο στομάχι στον γοφό του αστυνομικού ρεπόρτερ Βασίλη Χήτου επικαλούμενη λόγους ασφάλειας και τον ανάγκασε, σύμφωνα με την εκδοχή του δημοσιογράφου, να ανέβει σε σκάλα ώστε να του χορηγήσει την ένεση -άκουσον άκουσον!- μέσα από τη χαραμάδα των ρολών ασφαλείας στο υπερυψωμένο παράθυρο!

Το απίθανο συμβάν βιντεοσκοπήθηκε από κάμερα κινητού τηλεφώνου που ανήκει σε πολίτη, ο οποίος βρισκόταν σε κοντινή απόσταση.

Ο ρεπόρτερ Βασίλης Χήτος, ο οποίος εργάζεται στο Open Tv, ακούγεται να λέει: «Τι να κάνω, κυρία μου, πονάω. Συγγνώμη, κυρία μου, πονάω, κυρία μου, τι να κάνω; Πονάω, τι να κάνω; Μου λέτε να έρθω το μεσημέρι, πονάω!»

Για να προσθέσει: «Πονάω αφόρητα … Μα πονάω κυρία μου. Μα έτσι μας λένε στα φαρμακεία που να πάω!»

Τότε η φαρμακοποιός Σοφία Αγγελή του απαντά: «Δεν λένε έτσι…», για να της απαντήσει με τη σειρά του ο δημοσιογράφος: «Έπρεπε να σας φέρω σκάλα δηλαδή για να με αφήσετε;»

Μάλιστα, σύμφωνα με την καταγγελία του δημοσιογράφου, την οποία κατέθεσε στον Φαρμακευτικό Σύλλογο Αθηνών και στην Διεύθυνση Επιθεώρησης Υγείας του υπουργείου Υγείας, την περασμένη βδομάδα, η φαρμακοποιός αγνόησε μέχρι και τις εκκλήσεις του ασθενή να καλέσει την Άμεση Δράση για δική της ασφάλεια.

Ως αποτέλεσμα ήταν ο δημοσιογράφος να αποχωρήσει για την οικεία του αναστατωμένος, χωρίς να του χορηγηθεί το δεύτερο παυσίπονο, καθώς πάνω στο στρες που του δημιουργήθηκε παρέλειψε να της αναφέρει πως έπρεπε να του κάνει και μια δεύτερη ένεση.

Ο δημοσιογράφος Βασίλης Χήτος κατέληξε μετά τις 2 τα ξημερώματα με αφόρητους πόνους στο εφημερεύον νοσοκομείο «Αμαλία Φλέμινγκ» στα Μελίσσια όπου και νοσηλεύτηκε.

Η φαρμακοποιός Σοφία Αγγελή, μιλώντας , είπε ότι ο ασθενής ανέβηκε κατόπιν δικής του επιθυμίας στη σκάλα, ενώ επικαλέστηκε τη φαρμακευτική νομοθεσία που απαγορεύει, όπως είπε, στον οποιονδήποτε να μπαίνει στο χώρο του φαρμακείου μετά τις 23.00.

«Κρατούσε μια ένεση στα χέρια του και μου έλεγε να του την κάνω και εγώ τον παρέπεμψα και στο νοσοκομείο για να εξυπηρετηθεί και σε άλλα φαρμακεία. Κανονικά δεν θα έπρεπε να του είχα κάνει την ένεση» αναφέρει.

Για να προσθέσει: «Κανονικά έπρεπε να του κάνω εγώ καταγγελία γιατί με παρενοχλούσε στη δουλειά μου».

Πηγή: www.newsone.gr