Σέρρες: Τραυματισμένος ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας με βανάκι ψησταριάς.


Ακόμα ένα περιστατικό έρχεται να φωτίσει τις τραγικές ελλείψεις του ΕΣΥ. Ο αθλητής έπρεπε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο, αλλά ασθενοφόρο δεν υπήρχε ούτε για δείγμα…

Με ένα βανάκι που ανήκει σε ψησταριά, μετέφεραν οι κάτοικοι της Ροδόπολης Σερρών, έναν τραυματία στο Κέντρο Υγείας της περιοχής. Σύμφωνα με την καταγγελία κάτοικου της περιοχής, το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια αγώνα ποδοσφαίρου Ροδόπολης – Καπνοφύτου.

Στο 91ο λεπτό του αγώνα, ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε στον αυχένα μετά από σύγκρουση με τον τερματοφύλακα του Καπνοφύτου. Ελλείψει ασθενοφόρου, για τη μεταφορά του στο Κέντρο Υγείας, χρησιμοποιήθηκε φορτηγάκι ιδιώτη -και συγκεκριμένα ψησταριάς – αφού του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες με την άμεση επέμβαση γιατρών του γηπέδου.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του στο facebook, «δυστυχώς το θέμα της έλλειψης ασθενοφόρου από το Κέντρο Υγείας γίνεται επίκαιρο αφού γίνει το κακό.

Ευτυχώς μέχρι τώρα αποφύγαμε τα χειρότερα χάρη στην άμεση επέμβαση γιατρών γηπέδου και σχετικών ατόμων με το θέμα. Ως πότε όμως θα είμαστε τυχεροί; Να θυμίσω ότι και πέρσι μέσα στα Πoρόια είχαμε παρόμοιο περιστατικό το οποίο διακομίστηκε με τον ίδιο τρόπο στο Κ.Υ.

Ας μας πουν επιτέλους, Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι και τοπικοί τι ενέργειες και αν έχουν κάνει για αυτό το μείζων θέμα; Δυστυχώς όλοι λιοντάρια στο χωριό, γατάκια στα συμβούλια. Αν κάνω λάθος διορθώστε με…»

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής στη συνέχεια για προληπτικούς λόγους διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Σερρών με ασθενοφόρο που τον παρέλαβε από το Κέντρο Υγείας.

Πηγή: www.newsit.gr