Κατερίνη: Τα σενάρια για το θάνατο μάνας και κόρης – Πως τις βρήκαν στη χαράδρα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δυστύχημα ή αυτοκτονία; Αναπάντητα ερωτήματα για τις συνθήκες που έχασαν τη ζωή τους η 17χρονη Μαρία Ιωάννα Δεληγιάννη και η 45χρονη μητέρα της. Οι δυο γυναίκες είχαν εξαφανιστεί στις 8 Νοεμβρίου από το σπίτι τους στην Κατερίνη.

«Πως», «γιατί», «πότε». Αυτά είναι τα κυριότερα ερωτήματα που αναζητούν απάντηση για την τραγωδία στην Κατερίνη. Η αυλαία της εξαφάνισης της 17χρονης Μαρίας Ιωάννας Δεληγιάννη και η 45χρονης μητέρας της, που είχαν εξαφανιστεί πριν από 10 μέρες, έπεσε με τον πιο τραγικό τρόπο το απόγευμα της Κυριακής.

Click4more: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας και σύζυγος των θυμάτων

Το αυτοκίνητό τους βρέθηκε σε χαράδρα 120 μέτρων, κοντά στην ορεινή περιοχή Φωτεινά, απ’ όπου διέρχεται η παλιά εθνική οδός Κατερίνης – Ελασσόνας. Οι δυο γυναίκες βρέθηκαν νεκρές και πλέον άπαντες περιμένουν να μάθουν υπό ποιες συνθήκες έχασαν τη ζωή τους. Ήταν δυστύχημα; Ή μήπως ήταν αυτοκτονία όπως είχε αφήσει να εννοηθεί η γιαγιά του κοριτσιού, που είχε δηλώσει πως η κόρη της δεν άντεχε άλλο και της είχε πει ότι ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή της.

Καρδίτσα

Καρδίτσα

Ο ιατροδικαστής που κλήθηκε από την πρώτη στιγμή αλλά και κλιμάκια των εγκληματολογικών ερευνών που θα ψάχνουν την περιοχή για τυχόν ευρήματα, θα δώσουν τις απαντήσεις. Για την ώρα η αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας για την οικογενειακή τραγωδία στην Καρδίτσα.

Καρδίτσα

Καρδίτσα

Οι σοροί της 17χρονης και της μητέρας της βρέθηκαν κάποια μέτρα μακριά από το αυτοκίνητό τους. Η μια σορός ήταν στα τρία μέτρα μακριά από το αυτοκίνητο και η δεύτερη δυο μέτρα μακριά, μέσα στο νερό, στο ρέμα όπου κατέληξε το όχημα.

Δείτε τη στιγμή της ανάσυρσης των σορών «Είχαμε περάσει πάρα πολλές φορές από εκεί»

Συντετριμμένος ο πατέρας του κοριτσιού και σύζυγος της 45χρονος, μιλώντας το βράδυ της Κυριακής στον Alpha, απέκλεισε το ενδεχόμενο η γυναίκα του να έκανε κακό στο παιδί τους. Όπως περιέγραψε, ύστερα από έναν καυγά που είχε η 45χρονη με γείτονά τους, εκνευρισμένη, θέλησε να πάει στο χωριό του, έξω από την Ελασσόνα, για να δει την πεθερά της και να ηρεμήσει.

Click4more: Νέες σκληρές εικόνες στη χαράδρα που σκοτώθηκαν μάνα και κόρη

Είχε κάνει πολλές φορές της διαδρομή και γνώριζε το δρόμο. Όμως στο σημείο όπου φαίνεται πως το αυτοκίνητο έφυγε από την πορεία του, υπάρχει μια πολλή επικίνδυνη στροφή και -κατά τον πατέρα- η 45χρονη έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου.

Όπως μάλιστα αποκάλυψε ο ίδιος, καθώς το αυτοκίνητο είχε εντοπιστεί από κάμερα ασφαλείας, οι έρευνες είχαν επικεντρωθεί στο σημείο όπου δεν υπήρχαν κάμερες! Πρόκειται για μια περιοχή τεράστια και δυσπρόσιτη. Όπως αποκάλυψε μάλιστα ο πατέρας της 17χρονης, κατά τη διάρκεια των ερευνών «περάσαμε από το δρόμο πάρα πολλές φορές» αλλά δεν μπόρεσαν να δουν το αυτοκίνητο.

Δείτε τι δήλωσε ο πατέρας

Το απόγευμα της Κυριακής, ο τραγικός επίλογος γράφτηκε όταν drone πέταξε πάνω από το σημείο και έτσι στη χαράδρα σε βάθος 120 μέτρων βρέθηκε το μοιραίο αυτοκίνητο.Το χρονικό της τραγωδίας

Μάνα και κόρη αγνοούνταν από το μεσημέρι της Παρασκευής 8 Νοεμβρίου 2019. Η μητέρα της 17χρονης Μαρίας – Ιωάννας Δεληγιάννη την πήρε από το σπίτι τους στην Κατερίνη για να πάνε μια βόλτα. Από εκείνη τη στιγμή, χάθηκαν τα ίχνη τους.

Η εξαφάνιση τους δηλώθηκε το Σάββατο 9 Νοεμβρίου, από τον πατέρα της ανήλικης και σύζυγο της 45χρονης, και έκτοτε διεξάγονταν έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Καρδίτσα

Καρδίτσα

Ιδιοκτήτης κεντρικού φωτογραφείου στην Κατερίνη, επικοινώνησε με την εκπομπή “Μαζί σου Σαββατοκύριακο” και είπε ότι αναγνώρισε την 17χρονη από τη φωτογραφία που έχει δοθεί στη δημοσιότητα. Θυμήθηκε ότι πριν από λίγες μέρες, μαζί με τη μητέρα της, είχαν πάει στο φωτογραφείο του και έδειχναν χαρούμενες.

Όπως είπε: “μου έκανε εντύπωση το πόσο ευδιάθετη ήταν η μητέρα. Σχεδόν σιγοτραγουδούσε. Μπορεί να μην πιάσαμε κουβέντα αλλά θυμάμαι ότι μου ζήτησαν να βγάλουν φωτογραφίες για διαβατήριο”.

Πρόσθεσε ότι ήθελαν να βγάλουν διαβατήριο, για να ταξιδέψουν στη Ρωσία. “Θυμάμαι ότι το κορίτσι είχε κάποιο κινητικό πρόβλημα και την κρατούσε η μητέρα της”, συμπλήρωσε.

Πηγή: www.newsit.gr