Λουτράκι: Δεύτερο κρούσμα με «παιχνίδι πνιγμού» στο ίδιο σχολείο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σοκ προκαλεί η είδηση για δεύτερο κρούσμα σε σχολείο στο Λουτράκι με το παιχνίδι του πνιγμού.
Το σοκαριστικό βίντεο ανέβασε μαθήτρια στο σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.
Η επικίνδυνη μόδα εξαπλώνεται και στα Δημοτικά.

Ο τρόμος επέστρεψε στα σχολεία. Το «παιχνίδι του πνιγμού» φαίνεται πως κάνει θραύση στην Ελλάδα και δεύτερο κρούσμα σημειώθηκε σε σχολείο στο Λουτράκι.

Λίγες ώρες από την είδηση ότι κινδύνευσε η ζωή ενός 12χρονου που νοσηλεύτηκε στο Παίδων από αυτή την επικίνδυνη συνήθεια το OPEN φέρνει στο φως βίντεο ντοκουμέντο από το ίδιο σχολείο στο Λουτράκι. Στα σοκαριστικά πλάνα φαίνεται ξεκάθαρα ένα κορίτσι να κρατά για ώρα την αναπνοή του παίζοντας το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Το συγκεκριμένο βίντεο έχει ανεβάσει μια μαθήτρια που πηγαίνει στο Γυμνάσιο στο Λουτράκι. Οι εικόνες δίχως υπερβολή σοκάρουν Σε αυτό φαίνεται ένα κορίτσι του Γυμνασίου να κρατάει την αναπνοή του. Ακολούθως φαίνεται να χάνει τις αισθήσεις του. Δύο αγόρια που βρίσκονταν δίπλα της να την συγκρατούν να μην πέσει στο έδαφος για να τραυματιστεί.

Το βίντεο το ανέβασε το κορίτσι σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά τα όσα ακολουθούν πρέπει να προβληματίσουν ακόμα περισσότερο. Και αυτό διότι υπάρχουν σχόλια από άλλα παιδιά που αναφέρουν ότι έχουν παίξει το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Καθηγητής που μίλησε στο κανάλι OPEN υποστήριξε ότι πριν από λίγες ημέρες ένας ακόμη μαθητής της Β’ Γυμνασίου έκανε κι αυτός το παιχνίδι του πνιγμού. Κράτησε την αναπνοή του, έχασε για κάποια δευτερόλεπτα τις αισθήσεις του, με αποτέλεσμα να πέσει από τις σκάλες και να σπάσει αρκετά από τα δόντια του και να μεταφερθεί και εκείνο στο νοσοκομείο.

Πρόκειται για μια επικίνδυνη μόδα που έχει εξαπλωθεί και σε μικρότερης ηλικίας παιδιά.. Μαθητής της Ε’ Δημοτικού, μάλιστα, που μίλησε στο OPEN, αποκάλυψε ότι ο ίδιος έχει παίξει το παιχνίδι έξι φορές. «Είναι πλέον της μόδας τα παιδιά να παίζουν το παιχνίδι του πνιγμού στο Λουτράκι».

Πηγή: www.newsit.gr