Νέα Πεντέλη: «Μπαμπά, θα ξαναπάω γήπεδο;» – Τα πρώτα λόγια του 14χρονου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τα πρώτα λόγια που είχε ο 14χρονος που το περασμένο Σάββατο (26.10.2019) παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη Νέα Πεντέλη αποκάλυψε ο πατέρας του.

Ο 14χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται και η κατάσταση της υγείας του εμφανίζει βελτίωση. Ο πατέρας του, μιλώντας σε εκπομπή του Sport 24 Radio 103,3 το βράδυ της Τρίτης, αποκάλυψε ποια ήταν τα πρώτα λόγια του γιου του.

Μόλις ο 14χρονος βγήκε από τη μηχανική υποστήριξη, είπε ο πατέρας του, το πρώτο πράγμα που είπε ήταν αν θα μπορέσει να ξαναπάει στο γήπεδο!

“Ορκίστηκα μετά από αυτό να μην ξαναβρίσω ποτέ. Αν και ανήκω στο χώρο της κεντροδεξιάς και υποστηρίζω τον ιδιωτικό τομέα θέλω να ευχαριστήσω το ΕΚΑΒ και το Νοσοκομείο Παίδων Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού και τον ΕΚΑΒίτη που δεν τον άφησε λεπτό, μπήκε μαζί του στα επείγοντα. Είναι όλοι υποδειγματικοί. Έπαθα την πλάκα της ζωής μου. Όσα είδα με κάνουν να πιστεύω πώς υπάρχει ελπίδα στη χώρα. Είναι ήρωες και τους ευχαριστώ που έσωσαν το παιδί μου“, είπε ο πατέρας του 14χρονου, μη μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή του.

Πηγή: www.newsit.gr