Κέρκυρα: Νέα εξέλιξη για τις καταγγελίες σπουδαστή στο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι – video

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο νεαρός σπουδαστής είχε καταγγείλει στα τέλη Ιουλίου ότι είχε υποστεί εγκαύματα από καυτό λάδι και λεκτική βία από τον υπεύθυνο του μαγαζιού, στο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι στην Κέρκυρα...

Η Εισαγγελία Κέρκυρας διέταξε προκαταρκτική έρευνα για τις καταγγελίες 19χρονου σπουδαστή, με βάση τις οποίες υπέστη εγκαύματα σε εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι στο νησί.

Η έρευνα από την Εισαγγελία Κέρκυρας διατάχθηκε για σωρεία σοβαρών αδικημάτων όπως επικίνδυνες σωματικές βλάβες κατ’ εξακολούθηση. Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star, τις επόμενες μέρες θα κληθούν για καταθέσεις όλοι οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση.

Ο νεαρός σπουδαστής είχε καταγγείλει στα τέλη Ιουλίου ότι είχε υποστεί εγκαύματα από καυτό λάδι και λεκτική βία από τον υπεύθυνο του μαγαζιού, στο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι στην Κέρκυρα.

Στη συνέχεια ακολούθησε η ιατροδικαστική έκθεση που πιστοποίησε βλάβες στα χέρια του σπουδαστή αλλά δε διευκρίνιζε από πού προήλθαν. Η εισαγγελία είχε στα χέρια της και μια δεύτερη ιατροδικαστική έκθεση, αυτή του τεχνικού συμβούλου του 19χρονου, η οποία έδειχνε εγκαύματα δευτέρου βαθμού και επικίνδυνες σωματικές βλάβες σε άτομο, το οποίο ήταν ευάλωτο.

Την έρευνα θα κάνει η αστυνομία του νησιού και στο τέλος η Εισαγγελέας θα αποφανθεί αν θα ασκηθεί ποινική δίωξη η όχι. Η μήνυση που έχει υποβάλει ο 19χρονος στρέφεται σε τρία άτομα, ανάμεσά τους και ο υπεύθυνος του μαγαζιού.

Σε επικοινωνία του Star με τον γνωστό σεφ, ο οποίος βρίσκεται εκτός Ελλάδας, δε θέλησε να σχολιάσει κάτι. Είχε δηλώσει όμως στο παρελθόν ότι δεν ισχύουν οι καταγγελίες του νεαρού σπουδαστή…

Πηγή: www.newsit.gr