Συγκλονίζει με νέα ανάρτηση η κόρη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Με μια νέα συγκινητική ανάρτηση η μοναχοκόρη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Μαρία Κλάρα ευχαριστεί όλους όσοι της συμπαραστάθηκαν μετά τον χαμό του πατέρα της.

Η κόρη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα μιλώντας με ιδιαίτερα συγκινητικό τρόπο για τον πατέρα της που τόσο λάτρευε μιλάει για έναν άνθρωπο που είχε μόνο αγάπη να μοιράζεται, που είχε τεράστια ευφυΐα. Καταλήγει η Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα λέγοντας ότι «Αυτός ο άνθρωπος είχε κάτι ακόμα να μοιραστεί για τον κόσμο που ζούμε. Ένα τελευταίο δώρο για σας».Όλη η ανάρτηση της μοναχοκόρης του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους ήσασταν εκεί. Αλλά και όσους μου έστειλαν. Η μεγαλύτερη απόδειξη σε μια σχέση χρόνων ανάμεσα στον πατέρα μου με το καθέναν από εσάς. Μια αμοιβαία σχέση όπως κάθε υγιής σχέση που υπάρχει αγάπη. Πίσω απ τα τραγούδια, ένα μεγαλείο. Ένας άνθρωπος που είχε μόνο αγάπη για να μοιράζεται 24 ώρες το 24ωρο. Χωρίς ποτέ να κουράζεται. Ένας άνθρωπος που με τεράστια ευφυΐα πόναγε για την Παιδεία και τη ποιότητα κυρίως των νέων. Πόναγε για όλους χωρίς καλούπια. Καθηλωτικός, μεταδοτικός, απλός, σοφός, χαβαλές, αισιόδοξος, καλόκαρδος χωρίς καμία κακία. Η όποια αρνητική πλευρά ήταν απλά μια παιδική αθωότητα. Αυτός ο άνθρωπος είχε κάτι ακόμα να μοιραστεί για τον κόσμο που ζούμε… Ένα τελευταίο δώρο για σας…. Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα».

Δείτε την ανάρτηση

Πηγή: www.newsit.gr