Καιρός: Και καλό… χειμώνα. Βροχές, καταιγίδες και χαλάζι – Που θα "χτυπήσει" η κακοκαιρία

Το καλοκαίρι σιγά σιγά φεύγει και τη θέση του παίρνει το φθινόπωρο, κάτι που θα… αρχίσει να φαίνεται για τα καλά τις επόμενες ημέρες.

Κι αυτί γιατί ο καιρός αναμένεται να χειροτερεύσει από σήμερα το μεσημέρι και το απόγευμα, με έντονες βροχές και τοπικές καταιγίδες τα ηπειρωτικά και συγκεκριμένα στην Ήπειρο, τη Δυτική και την Κεντρική Μακεδονία, στα ορεινά και ημιορεινά κεντρικά ηπειρωτικά, καθώς και στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα της Πελοποννήσου.

Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά, με τοπικές χαλαζοπτώσεις κυρίως στα βόρεια, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, που επισημαίνει ότι ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται στις μετακινήσεις στο οδικό δίκτυο της ηπειρωτικής χώρας κατά τη διάρκεια των φαινομένων, δηλαδή τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες της Τρίτης.

Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται κατά τις μετακινήσεις στο οδικό δίκτυο της ηπειρωτικής χώρας κατά τη διάρκεια των φαινομένων, δηλαδή τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες της Τρίτης 10/09.

Πηγή: www.newsit.gr