Κρήτη: Η σπαρακτική ιστορία πίσω από τη βάφτιση της μικρής Εμμανουέλας – Τα δάκρυα των παππούδων της.

Η βάφτιση της μικρής έξυσε πληγές που παραμένουν ανοιχτές. «Η Εμμανουέλα γνωρίζει όλη την αλήθεια»…

Το ημερολόγιο έγραφε 12 Φεβρουαρίου, όταν μπήκε ο τραγικός επίλογος στην αναζήτηση του αυτοκινήτου που είχε παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά του Γεροπόταμου στη Μεσαρά. Μέσα στο ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι τέσσερις αγνοούμενοι βρέθηκαν οι σοροί του Κώστα Γιαννακάκη και Ροδούλας Τσαγκαράκη, της αδελφής της Μαριλένας και της μητέρας των δύο γυναικών Μαρία Χατζηπάνου.

Ο Κώστας και η Ρουδούλα άφησαν πίσω τους ένα μωρό, την Εμμανουέλα, την επιμέλεια της οποίας, έχουν αναλάβει οι παππούδες, Μανώλης και Λίτσα Γιαννακάκη.

Στον Αι Γιώργη, στο Σεληνάρι, έγινε πριν από λίγες ημέρες η βάφτιση της μικρής και οι παππούδες άνοιξαν τις καρδιές τους στην τηλεόραση του STAR και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Όλα έγιναν όπως είχε ονειρευτεί το ζευγάρι, που είχε διαλέξει το όνομα και της μικρής. Βαθιά συγκινημένος ο κ. Μανώλης, παππούς και πατέρας, εξηγεί γιατί το αδικοχαμένο ζευγάρι είχε επιλέξει το Σεληνάρι και υπενθύμισε την τραγική ειρωνεία ότι ο γιος του και η νύφη του την ημέρα που χάθηκαν είχαν πάει για να διαλέξουν το γαμπριάτικο κοστούμι και το νυφικό αντίστοιχα για την ημέρα του θρησκευτικού τους γάμου.

«Τεράστιος ο πόνος μας, αλλά μας δίνει δύναμη και κουράγιο η μικρή. Μας δίνει θάρρος» εξομολογείται ο κ. Μανώλης με δάκρυα στα μάτια.

Μάλιστα, αποκαλύπτει ότι η μικρή, μόλις 14-15 μηνών, ήδη γνωρίζει την αλήθεια, ότι δηλαδή οι γονείς της «έχουν γίνει αστεράκια στον ουρανό και τους φωνάζει στην φωτογραφία».

Πηγή: www.newsit.gr