Λίνα Κοεμτζή: "Αν δεν κλείσεις το στόμα θα σου κόψουμε το λαρύγγι" – Ξεσπάει η μητέρα της αδικοχαμένης φοιτήτριας.

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


“Οι άνδρες που με απείλησαν μπορεί να είναι αυτοί που έκαναν κακό στο παιδί μου. Πρώτα ήθελαν την κόρη μου νεκρή και τώρα παρακολουθούν εμένα. Με απείλησαν μπροστά στον τάφο της Λίνας”...

λέει στην εφημερίδα Realnews η Σταυρούλα Τομπάζη, σχολιάζοντας τις νέες απειλές που δέχτηκε πάνω από το μνήμα της κόρης την περασμένη Κυριακή. Η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή, της άτυχης φοιτήτριας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, που τον Νοέμβριο του 2016 βρέθηκε στο κενό από τον ένατο όροφο των φοιτητικών εστιών του ιδρύματος, περιγράφει το προφίλ των δραστών που την απείλησαν και ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να σταματήσει να ψάχνει αυτούς που έβλαψαν την κόρη της.

“Την περασμένη Κυριακή πήγα στο νεκροταφείο πιο νωρίς από ό,τι συνήθως. Φτάνοντας εκεί, περίπου στις 8:30 το πρωί, είδα δύο άνδρες μέσα σε ένα μαύρο τζιπ χωρίς πινακίδες μπροστά στην είσοδο. Την ώρα που έμπαινα στο νεκροταφείο, με κοίταξε ο οδηγός και μου είπε:

‘Καλημέρα, μπορώ να σας πω;’. ‘Βεβαίως’, του απάντησα. Εκείνος έβγαλε ένα χαρτί το οποίο έγραφε ‘αν δεν κλείσεις το στόμα σου, θα σου κόψουμε το λαρύγγι’.

Αμέσως μετά, έφυγαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα και εξαφανίστηκαν στους γύρω δρόμους. Δεν μπορώ να είμαι σίγουρη, αλλά πιστεύω ότι με παρακολουθούσαν”, αναφέρει η κ. Τομπάζη και επισημαίνει ότι οι νέες απειλές που δέχθηκε δεν θα την εμποδίσουν να συνεχίσει τον αγώνα της.

“Πανικοβλήθηκα και τρόμαξα. Αυτό ήθελαν… Να με τρομάξουν. Τα κατάφεραν. Όμως το στόμα μου δεν θα το κλείσω. Δεν θα σταματήσω να ψάχνω τους δολοφόνους του παιδιού μου. Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που απειλούν εμένα και την οικογένειά μου”, λέει.

Την ίδια στιγμή, η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή σημειώνει ότι παρά το γεγονός ότι όλα συνέβησαν αστραπιαία, κατάφερε να ‘φωτογραφήσει’ στη μνήμη της κάποια από τα χαρακτηριστικά του οδηγού του μαύρου τζιπ, που ενδεχομένως θα μπορούσαν να οδηγήσουν την αστυνομία στον εντοπισμό του.

“Όλα έγιναν μέσα σε κλάσματα των δευτερολέπτων. Μόνο τον οδηγό μπόρεσα να δω. Φορούσε τζόκεϊ καπέλο και πάνω από αυτό είχε βάλει μαύρα γυαλιά ηλίου. Ήταν περίπου 40 ετών. Θυμάμαι τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, αλλά αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση είναι το περιποιημένο μούσι που είχε. Έδειχνε άνθρωπος που προσέχει την εμφάνισή του”, είπε η κ. Τομπάζη, η οποία αμέσως μετά το συμβάν πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να ενημερώσει τις Αρχές και να καταθέσει μήνυση.

“Δεν θεωρώ τυχαίο ότι με απείλησαν τώρα. Η υπόθεση της Λίνας βρίσκεται σε εξέλιξη και διάφορα στοιχεία αποκαλύπτονται μέρα με τη μέρα. Κάποιοι ενοχλήθηκαν από όσα έφερε στο φως της δημοσιότητας την περασμένη Κυριακή η Realnews και για αυτό θέλησαν να με τρομάξουν”, σημειώνει η μητέρα της αδικοχαμένης φοιτήτριας.

Πηγή: www.newsit.gr