ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ στη ΝΑΝΟΪΑΤΡΙΚΗ – Μεγάλη ζήτηση στην Ιατρική Αθηνών

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Το πρωτοπόρο μεταπτυχιακό στη Νανοϊατρική προσελκύει το ενδιαφέρον 

- Μόνο στην Ιατρική Αθηνών 

- Ξεκινά η 2η ακαδημαϊκή χρονιά του προγράμματος στην Ελλάδα

Με την παρουσίαση των διπλωματικών εργασιών και την εξέταση των φοιτητών που έγινε σήμερα σε σχετική ημερίδα, ολοκληρώθηκε η υλοποίηση της πρώτης σειράς του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στη «Νανοϊατρική».

Οι εργασίες που παρουσιάστηκαν, τόσο οι εργαστηριακές όσο και οι εργασίες ανασκόπησης, ήταν πολύ υψηλού επιπέδου. Ήδη κάποιες από αυτές έχουν γίνει δεκτές για παρουσίαση σε διεθνή συνέδρια, ενώ άλλες έχουν υποβληθεί για δημοσίευση σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά.

Οι συντονιστές του προγράμματος, καθ. Στάθης Ευσταθόπουλος (διευθυντής), καθ. Κώστας Δεμέτζος (αναπλ. Διευθυντής) και Αναπλ. Καθ. Μαρία Γαζούλη, δήλωσαν ότι η υλοποίηση της πρώτης σειράς του προγράμματος ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες και προβλέψεις που είχαν ένα χρόνο πριν, όταν ξεκίνησε το πρόγραμμα.

Το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Νανοϊατρική» είναι το μοναδικό αντικείμενο που υλοποιείται στον ελληνικό χώρο. Στις αρχές Οκτωβρίου θα ξεκινήσει η υλοποίηση της δεύτερης σειράς.

Η προθεσμία για την κατάθεση αιτήσεων λήγει την Παρασκευή 6/9.

Πληροφορίες για την υποβολή αιτήσεων μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να βρούν στην ιστοσελίδα του προγράμματος: https://nanomed.med.uoa.gr/how_to_apply/

Ήδη ο αριθμός των αιτήσεων για τη νέα χρονιά είναι πολύ μεγάλος.

* Διευθυντής του Προγράμματος είναι ο Καθηγητής Ιατρικής Αθηνών Ευστάθιος Ευσταθόπουλος