Λούνα Παρκ – Βόλος: Αύριο η κηδεία της 14χρονης – Τι «είδε» η ιατροδικαστής

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σοκαρισμένη παραμένει η κοινωνία του Αλμυρού αλλά και ολόκληρη η χώρα από το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε ένα 14χρονο κορίτσι.

Από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πολλαπλά κατάγματα επήλθε ο θάνατος της 13χρονης στον Αλμυρό Βόλου σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο newsit.gr, η Ιατροδικαστής Ελένη Ζαγγελίδου που έκανε την νεκροψία – νεκροτομή στο 14χρονο κορίτσι, αναφέρει πως ο θάνατος της επήλθε από βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και βαριές κακώσεις στα κάτω άκρα. 

Η κηδεία της 13χρονης θα γίνει αύριο, Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου.Χειροτέρεψε ο πατέρας της κοπέλας

Υπενθυμίζεται ότι μετά το περιστατικό ο πατέρας της 14χρονης υπέστη καρδιακό επεισόδιο, ενώ η μητέρα της λιποθύμησε. Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας, νοσηλεύτηκε στη Στεφανιαία Μονάδα του Νοσοκομείου Βόλου, ωστόσο το πρωί της Δευτέρας εμφάνισε επιπλοκές και κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Συντετριμμένη είναι και  η 16χρονη αδερφή της κοπέλας, η οποία είπε το δικό της αντίο στην 14χρονη μέσω ενός μηνύματος στο Facebook. «Καλό ταξίδι μικρή μου σ’ αγαπάω», έγραψε η 16χρονη με φόντο μια φωτογραφία με πένθιμη κορδέλα.Το χρονικό της τραγωδίας

Το τραγικό δυστύχημα έγινε στις 10:30 το βράδυ της Παρασκευής.

Η 14χρονη από την Βρύναινα Αλμυρού, είχε ανέβει στο λεγόμενο «χαλί» και κάτω από άγνωστες ακριβείς συνθήκες ακόμη, έπεσε στο έδαφος και τραυματίστηκε βαριά.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, ενώ ταυτόχρονα κινητοποιήθηκε και κινητή μονάδα από το Νοσοκομείο Βόλου.

Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε στα σοβαρά τραύματα της.

Πηγή: www.newsit.gr