Εξάρχεια: Αυτός είναι ο απολογισμός από την επιχείρηση "σκούπα" τα ξημερώματα – video, pics


Τέσσερα κτίρια που τελούσαν υπό κατάληψη βρέθηκαν στο επίκεντρο της μεγάλης επιχείρησης της αστυνομίας στα Εξάρχεια. Τα στοιχεία και οι εικόνες.

Στην μεγάλη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε… αξημέρωτα την Δευτέρα, 26.08.2019, σε τέσσερα κτίρια στα Εξάρχεια, που τελούσαν υπό κατάληψη, εντοπίστηκαν συνολικά 143 πρόσφυγες και μετανάστες, ενώ προσήχθησαν τρία άτομα.Τι βρήκαν οι Αρχές στα Εξάρχεια

Πιο συγκεκριμένα, οι 143 αλλοδαποί ήταν σε δύο κτίρια στην οδό Σπύρου Τρικούπη, ενώ τα τρία άτομα που προσήχθησαν διέμεναν σε κτίριο επί της οδού Καλλιδρομίου.

Από τα τρία αυτά άτομα, οι δύο είναι Έλληνες και ο τρίτος αλλοδαπός. Όσον αφορά το τέταρτο κτίριο, που τελούσε υπό κατάληψη, στην οδό Φωτήλα, ήταν άδειο την ώρα της αστυνομικής επιχείρησης. Όλοι οι αλλοδαποί οδηγήθηκαν στη Διεύθυνση Αλλοδαπών για περαιτέρω έλεγχο των εγγράφων τους.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, δεν βρέθηκαν ναρκωτικά στα τέσσερα αυτά κτίρια που τελούσαν υπό κατάληψη.

Δείτε τις εικόνες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ νωρίτερα από το σημείο, με μετανάστες να επιβιβάζονται σε λεωφορεία με τα υπάρχοντα στα χέρια.Δείτε καρέ – καρέ την επιχείρηση εκκένωσης στα Εξάρχεια

Εξάρχεια

Εξάρχεια

Εξάρχεια

Στο σημείο, οι αστυνομικές δυνάμεις ήταν ισχυρότατες, καθώς συμμετείχαν άνδρες από ΜΑΤ, ΟΠΚΕ, Ασφάλεια, Άμεση Δράση και ΔΙΑΣ.

Φωτογραφίες: Intime.

Πηγή: www.newsit.gr