Φωτιά σε φούρνο στο Ελληνικό. Γης μαδιάμ και εικόνες σοκ

Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, 19.08.2019, σε φούρνο-καφέ που βρίσκεται επί της λεωφόρους Βουλιαγμένης, στην περιοχή του Ελληνικού.

Η φωτιά προκάλεσε τεράστια αναστάτωση στην περιοχή ενώ για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκε σημαντική δύναμη της Πυροσβεστικής. Η πυρκαγιά τα αίτια της οποίας διερευνώνται ξέσπασε σε εγκαταστάσεις φούρνου επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης στη συμβολή της με την οδό Ιασωνίδου, στο Ελληνικό, ακριβώς στην έξοδο του μετρό.Εκτεταμένες ζημιέςς στο κατάστημα του Ελληνικού

Στο σημείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έσπευσαν τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής, με 12 πυροσβέστες. Ευτυχώς κλιμάκιο της Πυροσβεστικής βρισκόταν κοντά στο σημείο και έφτασε άμεσα.

Η φωτιά προκάλεσε τεράστιες ζημιές στο ισόγειο του καταστήματος ενώ δεν κινδύνευσαν τα γύρω κτήρια. Η επιχείρηση κατάσβεση ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα της Τρίτης.

Εν τω μεταξύ μέσα στην επιχείρηση βρέθηκαν φιάλες αερίου και εξετάζεται το ενδεχόμενο εμπρησμού…Δείτε τις εικόνες από το σημείοΣύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής

Με πληροφορίες από: ΣΚΑΪ.

Πηγή: www.newsit.gr