Ήθελε να της κάνει πρόταση γάμου στη Σαντορίνη – Τελικά, πέταξε το μονόπετρο από βράχο (vid)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!



Τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα είχε υπολογίσει…

Νόμιζε πως είχε σχεδιάσει τα πάντα στην εντέλεια αλλά φαίνεται πως κανόνιζε χωρίς τον…ξενοδόχο. Ένας Αυστραλός τουρίστας, οργάνωσε ταξίδι στη Σαντορίνη, αξίας 5.000 δολαρίων για εκείνον και τη σύντροφό του, προκειμένου να της κάνει πρόταση γάμου αλλά εκείνη του επεφύλασσε μεγαλύτερη έκπληξη και, μάλιστα, λίγο πριν αναχωρήσουν για το νησί.

«Μετά από τρία χρόνια σχέσης και χωρίς κανέναν λόγο, αποφάσισε να με χωρίσει», δηλώνει ο Μπρένταν Μπίσλεϊ στο news.com.au, σημειώνοντας πως ο χωρισμός έγινε πριν φύογυν για Σαντορίνη. «Ήμουν απένταρος γιατί είχα ξοδέψει μια περιουσία για το δαχτυλίδι και για το ταξίδι στη Σαντορίνη, προκειμένου να της κάνω πρόταση γάμου, γιατί πάντα ονειρευόταν να αρραβωνιαστεί εκεί», συμπληρώνει.

Ωστόσο, ο Αυστραλός δεν άφησε τη στενοχώρια να του χαλάσει (εντελώς) τα σχέδια και αποφάσισε να πάει μόνος του στη Σαντορίνη. Κράτησε μάλιστα το δαχτυλίδι και, με φόντο το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα, έριξε το μονόπετρο από έναν βράχο στο Αιγαίο Πέλαγος, ένα στιγμιότυπο που κατέγραψε ο ξεναγός του.

Ο ίδιος δηλώνει ότι το ταξίδι αυτό, τελικά, του άλλαξε τη ζωή: «Τη στιγμή που έριξα το δαχτυλίδι, ένα μεγάλο βάρος έφυγε από πάνω μου. Βρήκα, πραγματικά, τον εαυτό μου στη Σαντορίνη».

Πηγή: www.newsone.gr