Φθιώτιδα: Χτύπησαν 88χρονο για να του πάρουν τα λεφτά


Δύο άνδρες και μία γυναίκα, είναι οι δράστες της ληστείας που αναζητεί η Ασφάλεια Λαμίας.

Έγινε μέρα – μεσημέρι χθες, στο χωριό Μαντασιά του Δήμου Δομοκού. Θύμα των ληστών, που σύμφωνα με όλα τα στοιχεία είναι τσιγγάνοι, είναι ένας ηλικιωμένος 88 ετών που καθόταν στην αυλή του, όταν τον πλησίασαν τρία άτομα.

Σύμφωνα με το LamiaReport, δύο άνδρες και μία γυναίκα σταμάτησαν με το αυτοκίνητό τους έξω από την αυλή του παππού και του ζήτησαν νερό. Του έπιασαν στη συνέχεια την κουβέντα και προσποιήθηκαν τους εμπόρους για να του πουλήσουν πράγματα.

Περισσότερο οι άγνωστοι δράστες ήθελαν να κερδίσουν χρόνο ή να βρουν τρόπο να μπουν στο σπίτι για να ψάξουν για χρήματα. Όταν διαπίστωσαν ότι πάνω του ο ηλικιωμένος είχε κάποια χρήματα τον έσπρωξαν βίαια στο σπίτι, τον χτύπησαν και στη συνέχεια του άρπαξαν 400 ευρώ που είχε στο πουκάμισό του.

Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο και έφυγαν με ταχύτητα προς άγνωστη κατεύθυνση. Μετά το σοκ ο παππούς έσπευσε να ειδοποιήσει την αστυνομία που ξεκίνησε αναζητήσεις με αρνητικό μέχρι στιγμής αποτέλεσμα.

Την υπόθεση έχει αναλάβει πλέον η Ασφάλεια Λαμίας που θα ερευνήσει όλα τα στοιχεία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των τριών ληστών.

Πηγή: lamiareport