Κρήτη: Ο αναπνευστήρας δεν έσωσε την 8χρονη που πνίγηκε στην πισίνα του ξενοδοχείου – Η επιθυμία των γονιών της.





Το 8χρονο αγγελούδι επέπλεε μπρούμυτα στο υδατοπάρκο που λειτουργεί στο ξενοδοχείο στη Χερσόνησο, φορώντας έναν παιδικό αναπνευστήρα. Όταν την είδαν ήταν ήδη αργά...

Σε πνιγμό οφείλεται ο θάνατος του 8χρονου κοριτσιού από το Ισραήλ, που ανασύρθηκε νεκρό από πισίνα ξενοδοχείου στην περιοχή της Χερσονήσου.

Η ιατροδικαστική έκθεση από το ΠΑΓΝΗ συντάχθηκε χωρίς πάντως να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή, καθώς δεν το επιθυμούσε η οικογένεια του παιδιού.

Ωστόσο όλα τα ευρήματα συνηγορούν στον πνιγμό ως αίτιο θανάτου.

Το παιδί επέπλεε μπρούμυτα στο υδατοπάρκο που λειτουργεί στο ξενοδοχείο στη Χερσόνησο, φορώντας έναν παιδικό αναπνευστήρα.

Η προανάκριση γίνεται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ οι συλληφθείσες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Θυμίζουμε ότι η 8χρονη έχασε τη ζωή της προχθές το απόγευμα (31-07-2019), σε πισίνα ξενοδοχείου στη Χερσόνησο του Ηρακλείου, κάτω από αδιευκρίνιστες, μέχρι αυτή τη στιγμή, συνθήκες.

Η μικρή ανασύρθηκε από το νερό χωρίς τις αισθήσεις της και παρά τις προσπάθειες γιατρού και διασωστών, το κοριτσάκι που έκανε διακοπές στην Κρήτη με την οικογένειά του, δεν επανήλθε.

Πηγή: www.newsit.gr